Pjesma "Mjesečev put"
0

Ekrem Jevrić u crnim cipelama i bijelim čarapama skakuće u novom spotu

Sarajevo-x.com
Internacionalna zvijezda, zvijezda Kanade i Amerike ili jednom riječju "gospoda", Ekrem Jevrić snimio je sa svojim crnogorskim kolegom Edijem Puraševićem spot za pjesmu "Mjesečev put".

Ekrem Jevrić, tvorac kultne pjesme "Kuća, pos'o", trenutno boravi na "Farmi", srbijanskom reality showu, koji se emituje na signalu TV Pink. S obzirom da je Ekrem zauzet kopanjem, čišćenjem i ostalim poslovima Purašević je preuzeo na sebe težak posao promovisanja spota za novu pjesmu. Spot je sniman na pijaci u Cetinju i kotorskoj diskoteci Maximus.

U bajkovitom videu Ekrem u bijelim čarapama i crnim cipelama, sa neizostavnim crnim D&G naočalama na čelu, pjeva među zvijezdama i ispred dvorca, dok mu u izvođenju zanimljive plesne koreografije, odnosno skakutanju pomaže i Purašević.

“Moj kolega Ekrem i ja pili smo jednom do duboko u noć. Kako smo baš dosta popili, meni su se oči raširile kao u guštera pa mi se činilo da je Mjesec na nebu bliži nego inače. Ekrem mi je rekao da mi se to samo čini jer sam dosta popio, a onda je pao u nesvijest. Trljao sam ga svježe ulovljenom skušom i uspio da ga povratim poslije 15-tak minuta. Kasnije mi je pričao da mu se u nesvijesti ukazao Sean Connery, koji ga je savjetovao da nas dvojica napravimo duetsku pjesmu. To smo kasnije i uradili", rekao je Purašević.

Ne sumnjamo da će i ovaj spot zabilježiti milionske posjete na Youtubeu.

Vezani članci