Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIje ba Edo židov što g.u.zi jevrejku,nego je židov što SVIRA BEZ BENDA UŽIVO(da ne plaća ljude) P.S.Eduarde,ufuro si se mali s.e.ljačiću iz brčkog!
Ovdje je kao protiv Genocidne Tvorevine Srpske , smetaju mu fašisti i to, al je zbog pi.cke spreman otici i zivjeti na tuđoj zemlji u Genocidnoj Tvorevini Izrael. Bijednik i klošar.
hejteri i vehabije hocete li mu doci na koncerAt
http://www.depo.ba/vijest/39236 E moj edo
Joj komentara, idi te svi redom u PM koji mrze Edu, sta hocete od njega, covjek zivi svoj zivot, svak ima svoj zivot i neka ga zivi kako hoce. Slusam ga od svoje 6 godine, i nikad necu zaboraviti njegove hitove, ustvari svaka pjesma je hit. Hejteri MRS. Edo najbolji si samo tako nastavi!
i tebi isto.. samo čitaš komentare pojedinaca.
upo ti ostar
Edo Caajka, nafurani licemjerni papkar.
ja sam isto. npr. ja g.u.z.i.m srpkinje.
Halo ekstremisti, jeste li citali neki dan na klixu da je vecina za mjesovite brakove
Edo Maajka i Zlatko Lagumdžija su Mossadovi agenti.
Edo je najbolji na Balkanu, al mu je novi album sranje, nako na prvu
de ba pustite Edu nego se pitajte što oni vaši islamisti iz Egipta, Libije, Saudije ne urade neštto za Palestince
Možda bi on i progovorio o Palestini i ge.n.oc.idu jevreja nad Palestincima, ali žena jevrejka mu to ne da, jer bi izgubio sve privilegije koje mu ge.no.cid.na država Izrael pruža, a još bi ga i MOSAD skratio za glavu, prosto rečeno, EDO JE P.I.Č.K.A
stara mi se je.be za lovačku paštetu