Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
edo reper hoda ko sleper ,drzi preminger u ruci za kurac ga povuci.Sto nekupite cede od ede po cijeni od 12,90 eura
edo reper hoda ko sleper ,drzi preminger u ruci za kurac ga povuci.Sto nekupite cede od ede po cijeni od 12,90 eura
jao!
Hajde Edo ziva legendo naleti malo preko grane...Svedska te ceka a i svedjanke naravno!
Danas velika faca, sutra opet kita... EEE bogami nije tako, edo će uvijek biti faca!
edoooo ne mozemo docekat da dodjes! brojimo sekunde do tvog koncerta!
Kad ces covjece navratit u Lukavac
Nikad u zivotu nisam slusao hip-hop, ali sad ne gasim CD Ede Maajke. Svaka cast majstore, trgnuo si ovu raju iz letargije. A oni kreteni sto te ne vole, neka malo bolje poslusaju textove.
OVO JE SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EDO MAAJKA. TI SI PRAVA MAAJKA.VLADAS HIP HOPOM.KRALJU!
Vi ste THE BEST!!!!
mogli ste staviti malo ljepse fotke jer su ove dvije kriza
BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
a preprodaja karata*_ dva gospodina ovoga mjeseca u sarajevu jeff mills edo maajka take care... remember the vip lounges and afterhours this year. word up to the the-bar.ba crew :)
ljubav, ljubav je smisao zivota prica mi covjek za sankom dok cigaru mota ljepota njena se ne moze ni s'cim mjerit, rece mi ociju krvavih i ode rakiju poregnut zove se alma i sjedila je sama u klupi ja joj prosuh neki fazon glupi, reko': djesi curo zgodna ona rece da me pozna, ti si mahir VIII2 vec te dugo gledam ja, bilo je pola 2, april 5-ti, ja se sjetih... odma' smo se zaljubili i pred svima poljubili... hahahhha eto edo legendo, malo za tebe...dodji nema, cekamo te:)))
Nemoj me jebat u mozaak... edo legendoooo edo ti si ponos ove nam jadne i cemerne drzave.