Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imao sam cast da sviram sa covjekom.....Izuzetno inteligentan covjek koji je zracio nevjerovatnom energijom. R.I.P \"prika\"
Imao sam cast da sviram sa covjekom.....Izuzetno inteligentan covjek koji je zracio nevjerovatnom energijom. R.I.P \"prika\"
koookaaaaiiiiiin.....
Dajte vise odgovorni na ovoj stranici il ukinite ove komentare ili ih pregledajte prije nego se postave. Muka mi je vise od njih Na svaku vijest bar nekoliko kretena ostavi \" komentar\"
hehe a gdje ode legenda? u prah i pepeo hehe zalosno zalosno...
ode još jedna legenda nek mu je vječna slava i hvala
Ja sam svojim najdrazima rekao da, kad umrem, poklone moje organe (ako sta bude valjalo) onima kojima su potrebni a sa ostatkom nek nahrane kerove. Ni marke necu Reisu da ostavim.
možda će bit samo kremiran u zagrebu a njegov pepeo razasut u kaštelanskom zaljevu..
ne zelim da se petljam u porodicne odluke, ali da ne bude zakopan u STu, to je katastrofa!
R.I.P BRATE
jos ne mogu da vjerujem da te nema :(((
al ima dobru kcerku, sto jes jes :D
cuj od cega je umro , pa droga brate zna se ccccccc
Lijepo i ne treba biti crnine.