Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niste inteligenti ,prestanite sa glupim komentarima,dubioza je dobar bend i bolji od bilo kojeg na ovoj list,mtv adria nije isto sto i ovaj globalni mtv,jer pustaju urbanu muziku iz regiona:dubioza,sars,frenkie,edo maajka,djecaci,tbf,itd, ne pustaju oni dinu merlina i harija mata harija ili severinu znaci kako god to cudno bilo,mtvADRIA je zapravo alternativni kanal,a uostalom sta i da nije? eto zaboravite na sve sto sam prije napisao nek su dobili ljudi nagradu,ne budite toliko ogorceni u vezi sa svime pozdrav za sve ljude lose volja i porucujem im da mogu samo da ga blajve
a da me vidi baboooooooo....
šta se mtv preselio na skenderiju?
pa ja nisu kao dino merlin: http://www.youtube.com/watch?v=NUtq2wC5sGc
bravo momci, od have se ne zivi. uzmite pare, niste ih ukrali.
Majke vam mile ovaj Heljić i iz pašteta izlazi i odakle on u vezi sa ovom nagradom ( nije je valjda on uručio ) ?! Dubiozi čestitke !!!
Ljudi, moze li ista proci bez slika ovog Damira Niksica, pa yyyebote momak je bolestan, fakat!!!!
Ebo te pasa u zicugu
@nikon evo da ti ja sad ne vazim previse, procitaj gore sta je \"paaa\" napisao/la pa ce ti se sve samo kazati!
@mido Od samog pjevanja oni sebi ne mogu hljeba kupiti, a ni vuve. Nit oni rade išta protiv \"velikih i moćnih\", oni su tu da raju svakodnevno podsjećaju na iste probleme jer smo takvi da nas kroz dva dana postanemo ravnodušni prema tim istim problemom. Inače, u čemu je problem što hodaju po crvenim tepisima i slično, uspjeli su, što ne bi i uživali u tome?
pisam im se na alternativu! pjevaju protiv velikih i mocnih a hodaju po crvenom tepihu i primaju nagrade od mtv-a!? sve za pare...
sve go narkoman :S
Vidi Brane, satro on bilda, ha, ha, kakav li je spoj mari*uana i teretana
ne radi se o tome ni sta je alternativno ni sta nije, koga bolan boli ki.ta za tim. ne radi se ni o nagradi, nek su je dobili. radi se o tome da taj bend nema integritet, sto znaci, jedno prica, drugo radi, i meni je taj bend zaku.ra.c odmah. a ti ih gotivi kolko hoces.
svaka cast momci, samo naprijed!
Hej, dobili smo i mi MTV. Nije bitna dobra mjuza samo veze i marketing.