Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po meni ovo odlicno pokazuje ko slusa Dubiozu i ko im je fan baza
istrazivanje trzista loma ovo ono folovi golovi
Eurosong=Pride Parade i .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa I da hocete ne mozete
sto to??
@oroboros pa ne mogu preko reda... lakapo... sad je red na zapadno-hercegovacki kanton...
Kritik onoga sto svako vidi i zna ne vodi nikakvoj revoluciji. Dubioza mozda misli da mozda nesto pokrece, zato sto stalno ukazuje na ono sto je ocigledno, ali mozda ne primjecuju da su u poredjenju sa obicnim malim covjekom ipak priviligovani
Eto zato ih volim ❤
Brano u kost!
hahaha ljudi sve OBJASNILI
NE RADU BAGERI !
Facebook stranica "Želimo Dubiozu kolektiv na Eurosongu", nista drugo nego jos jedan pokusaj ubijanja angazovane muzike!
.. i to bas pred Izbore. Koje li slucajnosti.
Kako oni da predstavljaju drzavu, kad imaju jednu od svojih pjesama koja pocinje "zasto, u ovoj VUKOJEBINI sam ja odrasto?", ako je to promovisanje drzave, onda nemojte zivi bili da idete. Kod njih ionako svaka pjesma je protiv drzave, tako da nas ne bi uopste predstavljali, samo jos vise "ukopali", a i kad bi pjevali nesto na taj fazon, koga boli qarna kako mi zivimo u Bosni. Slazem se s ovim na kraju, bolje dati pare da se ljudima pomogne, nego ici i dzaba trositi pare na to, ko god da ode
Blago tebi kada ti je lijepo u ovoj VUKOJEBINI. Valjda te neko placa da je hvalis, a ko zna gdje si odrastao.
Jarane, ja samo govorim kakav je text njihovih pjesama, tj. sa takvim textom bi nas samo blatili. Ja da se pitam, ja bih to zauvjek ukinuo (ES)
STVARNO BI BILO NEOZBILJNO DA SE OZBILJAN I DOBAR BEND POOJAVI NA OVOJ CIRKUS MANIFESTACIJI KOJA JE SAMO STEPENICU IZNAD ČELJ
Damir Avdić Graha je najjači alternativac i umjetnik. On radi nešto o čemu Dubioza može samo da sanja. Zona Isključenja iz Goražda, Emir Hot iz Tuzle zaslužuju puno više prostora od Dubioze. Poštujem ovog Branu zato sto je radio sa Adijem Lukovcem.
im sick of being european just on eurosong
Svi vi koji ste podrzali ili podrzavate ovu nebulozu, tj. odlazak Dubioze na Eurosong nemate pravo da se nazivate fanovima ovog benda jer vi to ustvari i niste. Velika vecina vas su samo zrtve pomodarstva i kao slusate DK samo iz razloga sto je ovaj bend popularan u zadnjih par godina. Da ste samo s razumijevanjem poslusali ovaj bend i njegove poruke, ne bi vam palo na pamet da trazite ovako nesto. Ovo me podsjeca na 1998. i nagli porast fanova Offspringa kad su izbacili pretty fly i kad je svaki seljak pjevao okolo. A sad radite sto morate opletite po minusima, ali tako je kako je.
steta, mozda bi fakat sta i napravili
Bravo majstori !
sto dubioza da ide bolje fuad backović
Ovo i jest cirkus na fudinom nivou
svaka čast dubioza kolektiv