Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO TAKO MOMCI I DJEVOJKE. DOSTA JE CECA I BRENA I KOKETA I HALIDA. SELJCI MRS U STO P.M.
ee sluso sam ove momke strasni su... samo neznam odakle su? al` fakat momci sviraju extra
ma nisu oni losi uopste samo mislim da se nemoze reci da su bas najbolji bosanski bend imamo mi jos bendova tih Urbanih ili neznam ti ni ja kako vec da ih nazovem mozda ne seljackih bendova po mom misljenju sikter je postigo puno vise i ima malo duzu proslost i stvarno im je muzika super samo sto ja evo zadnjih vec pa ako ne i godinu dana nisam nista cuo za njih al eto ima i SCH i protest i neznam ti ni ja al eto bolje iko nego niko nadam se da ce to kod nas barem malo poboljsat scenu te vrste muzike mada cisto sumljam ovo ce bit kao dogadaj i onda ce se zaboravit za to al eto nek je bilo 50 hiljada na dini merlinun svaka cast :))))
Ne serem nego pitam kretenu, da mi neko objasni. KOJA JE TO URBANA MUZIKA I ŠTA JE ČINI TAKVOM???
johnny NE SERI
Ako moze neko da mi kaze sta to znaci urbana muzika i koja je to, a koja je ruralna. Ja slušam rock i metal, al ne iz furke, uopšte se ne foliram izgledom na to i reko bi neko da ne slušam ništa.
Joooj sto mrzim kad ljudi pricaju o necemu o cemu ne znaju. 1. Neznam ko vama daje pravo da pricate o tome ko je trebo ic i sta je trebo neko radit u atini FALA BOGU pa imamo "samo" tri predsjednika drzave jer da je jos koji fakat bi onda imali pravi sklad u ZEMLJI, 2. Duboza kolektiv je jedina glrupa u regionu za koju se isplati izdvojit vrijeme da se poslusa, ne zalim ni sec. sto sam presluso album jedno 1000 puta 3.PRavi i jedini prijedstavnici BiH su ONI i za to im skidam kapu, jedini prije toga je bio ADI Lukovac al u doba kad je bio s ornamentima, to sto neko nemoze prepoznat nista drugo sem meljaze nekog DJ koji "SVIRA" i "SKLAPA" neartikulisane zvukove koje i on sam nezna kako se prave i sto samo daje ono sto je njemu neko dao a nista ne pravi to je druga stvar... jedini koji u ovom trenutku pravi muziku su oni i to nemoze niko nista rec POZDRAV duboziiii (travnik)
Ma najbolji su...e,pjesme su fenomenalne...a nemojte sad ovuda pricat gluposti ko grupa ne valja,sumnjam da ste ijednu njihovu pjesmu preslusali(to za ove sto se nes protive,kofa)...a ako jeste,i opet vam se ne svidjaju...onda ste rodjeni za slusanje onih seljaka,koji pojma nemaju o muzici,a i seljanki naravno...Zivio DuBiOzA KoLeKtIv!!! Peace!!!! ;) :)
hvatajte se cece, koketa i lepe brene seljacine, to je za vas. Smrad ste bili, smrad i ostali. (za ove papke iznad, da ih ne nabrajamo) Dubioza kolektiv je stvarno grupa na koju Bosna moze biti ponosna. Do sad jos nisam cuo grupu (svjetsku!) koja ima raznovrsniju muziku. Svaka im cast, i nadam se da ce nastaviti ovakvim koracima
loko koko i roko....ma hajd nek se djeca zabavljaju...bice im fino u grckoj,omladina ce se druziti, pricati,malo ce slusati muziku i tako....mozda nesto popiju i pojedu a boga mi i popushe
papci seljachki ko oni nesto...
cisto sranje od grupe. nista ni s cim. pomodarstvo obicno uz puno privatne stela.
Prica se da bi upravo oni mogli predstavljati BiH iduce godine na Eurosongu.
M.S.R. svira tradicionalne sevdalinke. dakle muziku koja se ne komponuje,nego presvirava i prepjevava. kod duboize je stvar u izrazu mladih,u savremenoj muzici zbog koje su ih i zvali. samo naprijed
Mislim da su trebali naci nekog pametnijeg. Ono sto oni rade ne predstalja BiH. Trebao je ici Mostar Sevdah Reunion