Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebe se njima oni sve poceli a vi ostali izolacija, policiski, mjere
Kazu židovi su sve počeli. ko ce vise ovdje kome vjerovati...
Policijski
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čudno je da niti jedna zemlja ni mala ni velika ne optužuje Kinu za pandemiju.
zato što neko drugi stoji iza plandemije. Da nije bilo iste Trump bi bio izabran za predsjednika. Samo gledaš kome je koristilo.
skoro 700.000 amerikanaca umrlo od virusa a ameri i za sitnije stvari skidaju glavu. mislim da kina namjerno emituje ove snimke svojim neprijateljima koji su htijeli da je unište.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Biontech, je poceo raditi na vakc.i za koronu jos 2007.
Da, vakcinu za SARS, i moguce nove varijante. A ova nasa korona je SARS2.
nabolje tako...
Pogan svastojedska.
Virus je nastao u labu u Wuhanu, šišmiši i te gluposti nemaju nikakve veze. Sve je planski urađeno.
Normalno je i kod nas sve samo sto go*na na vlastima hoce da utrampe vakcine i da se zaradi na osnovu nicega. A u Wuhanu ta korona nije nikad ni bila.
Korona je u Psihi. OVCE
Šta ih briga za plandemiju , jeftini respiratori koji se prodaju po 100x većoj cijeni , maske , viziri sve se prodaje ko halva pa što i nebi slavili i uživali .
KO JE LUD OVDJE ? ;)
Uži krug porodice na koncertu
mamicu im šišmišku ..
jel stvarno vjerujete da je neka zaraza pocela u wuhanu
Kinezi padali po ulici a nikad ne zarazise cijelu zemlju. Ako im je uspio lokdaun u Wuhanu, sta je s drugim gradovima, sta je s ulaskom ljudi u Kinu (za nove zaraze)? U BiH smo, donedavno, imali puno upala pluca, u Evropi jedni otvaraju, drugi zatvaraju, pa Indija! Da me ne cuje nauka, -ko da je kontrolisani pips. Nemojte me reci nauci, jer rekao sam samo - ko da je...
Bile vijesti lazne ili istinite, bila to promidzba lokdauna il karika za sutrasnji novi soj i virus...sta god da je...neko svijet zahebava!
90 gradova u Francuskoj gori od demonatracija. Zašto to ne objavite, dNovinari?
Karina demonstrative, ti nesto potegao pa ti se demonstracije prividzaju...
Sad im treba atomsku jednu zviznut pa nek partijaju. Uvalili cijeli svijet u gofna a oni party.