U subotu, 10. septembra
0
"Dobro naštimani starci" u Undergroundu
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel\' vas neko tjera da slusate tu muziku? Imate Ilidzu, Bazene i ostale \"elitne restorane\", pa slusajte pEvaljke po stolovima, kako zavijaju k\'o vukovi. U Underground sigurno i ne zalazite, pa nije vas problem.
Ta jadna generacija preko 40 je u totalnom k.u.r.c.u. Pogledajte samo njihove blogove, nista u zivotu nisu napravili, rijetko se koji i ozenio..jedino im i ostaje da zive u starim vremenim. Ostavite nas mlade vise na miru. Nismo vas zeljni, nismo zeljni vase muzike.
Kakav rock ba. Nije mrtav za one matore koji nista drugo u zivotu i nisu slusali. Mogu samo reci FUJJJJJ koji junk jeb.o te
@oooojjjj rock nije mrtav. živ je, i ima 66 g. pogledaj. \" http://www.youtube.com/watch?v=DuQ6JGbsHUw Rock\'n Roll is Lemmy Lemmy is Rock\'n Roll. pozdrav.
jel dosta više zlatnog doba rocka???????? haloooo, bilo pa prošlo, stvarno ne znam koga zanima to više. Eto ko sad nema dobrih bendova. mislim, pa stvarno, dosta vas je više... rok je mrtav, i mislim da ga treba ostavit više na miru.