Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobra fora. moglo bi pjevanje biti malo bolje. djeluje poprilicno amaterski
Jeste li potrebe za HITNO KREDITA AKO DA ONDA WILSON EDWARDS KREDITA Company je najbolje mjesto za postavljanje tvoje KREDITA jer kad sam bio u potrebi za KREDITA pre izvesnog To je bila velika kompanija koji mi pomoći da mi je obezbedilo KREDITA možete se obratiti danas ih ZA VAŠ KREDIT možete doći NJIH putem e-pošte ([email protected])
Lijepo ovo zvuči, ali ipak ih neko gura. "Gradski oci" oliti lokalni državni uhljupi koji guraju RS svuda (dani RS-a u Srbiji ?!) Ona crvenokosa zna pjevati ali ima iritantan glas. Svi se nešto furaju na engleski jezik, a pola ih ne zna dobro izgovoriti, barem u pjesmi. Na našem jeziku ima fantastičnih pjesama, ali valjda to nije kul.
Super, odlicno, svaka cast. Samo nastavite i da budete jos bolji.
svaka čast momci, vraćaju se prave stvari
Super. Nesto novo i drugacije, napokon. Smorile su vise kojekave "turbostarletefolkerke".