Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ces buraz, daj im draganu cecu viki i pun ..... alkohola i hajmo. SELJACINE
Naravno da se ne moze kad nam je elektronska scena ravna nuli. Sto me ustvari i ne cudi jer je vode uglavnom lopovi, prevaranti i okorijeli narkomani. Svaka cast izuzecima, izmedju i ostalog Wordi!
S tim zanimanjem ne možeš ni na zapadu ako nisi baš dobar, sve je šuplja, tamo didžejeva ima na svakom ćošku!
Dj nije niti karijera niti posao. To je hobi i to za tinejdžere
Cuo sam svasta, i u DJluku ima svasta al prvi put cujem za miksanje sa kaseta....?
@stubrijez pogledaj Astral Projection Goa party davne 94-95, bilo je to samo jako rijetko ;)
Ja najviše volim da slušam DJ Paris Hilton, ona kad se natakari na DJ pult ja znam da šiz more otpočet
Poslušala sam mu pjesme najiskrenije nisu baš nešto.Možda bi mu pjesme ili mix-evi došli do izražaja kad bi pjevao ili kada bi uradio remix neke pjesme.Prvenstveno publika mu ne bi bila 'mrtva' i bilo bi super.Eh sad da pitam ove ostale koji smatraju da je ova vrsta muzike samo za narkomane..Da li vam je draže da dijete neko ide po kafanama i da razbija čaše drugim ljudima od glavu,il bi vam bilo draže da se to dijete lijepo provede (da se iskače i da izbaci negativnu energiju) ?
Pa realno, u kafani će razbijati čaše drugim ljudima od glavu, a na ovim partijima će se nalupat eksera, pa će razbiti i sebi i drugome. Zašto ijedno od to dvoje?
Ovo umjetnik ? Da je sjeo za gitaru pa odsvirao nešto svoje u stilu Paco de Lucie, ili na bilo kojem pravom muzičkom instrumentu svirao dobro u jedinstvenom stilu, mogli bi reći da je umjetnik. Danas i trećerazredni muzičari koji su obični zabavljači za mase vole sebe nazivati umjetnicima, ali kad se i DJ počne nazivati tako, pojam umjetnost postaje jedan od zloupotrebljavanih pojmova do te mjere da gubi značenje i smisao.
Eto slika i prilika balkanskog mentaliteta se ogleda sto posto u ovom komentaru. Zatvoren medju cetri zida, izaso iz svoje mahale nisi.
Davor davor... avord...rdova...vorda...VORDA! Šatrovački je vorDa.
berghainnnn brejn demiđ