Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Devojke u klubu može malo smirela Malo cepam patike i malo šank bleja Startuje me, brate, previše dileja A ja došla sam da dam respect za DJ-a Došla sam da dam respect za DJ-a Došla sam da dam respect za DJ-a
jesi naporna i ti i tvoja muza
@Robinjo duvaj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
brate dajte ovom DJ-u šta i na kašiku, ne može samo na slamku...
Zatucani narode Bosne (vi iz komentara),muzička industrija je najveća fabrika para na svijetu poslije medicine zato se malo obrazujte.
Muhammed Šemsul-Hakk el-Azim Abadi Ebul-Tajjib rhm., kaže: “Imam Ebu Hanife je jedan od najstrožijih imama što se muzike tiče i njegov mezheb je jedan od najstrožijih mezheba po ovom pitanju. Hanefijski učenjaci su na bezbroj mjesta izjavljivali da je zabranjeno slušati muziku kako frule tako i defove, i da je to grijeh u rangu fiska zbog kojeg se odbija svjedočenje na sudu od strane osobe koja se time bavi, a neki su dodali i to da je naslađivanje muzikom nevjerstvo! Dodaju: Čovjek se mora
Čovjek se mora potruditi da ne sluša muziku ako pored nje prolazi ili mu je u susjedstvu.” (Pogledaj: ‘Avnul-Ma’abud, 13/186.)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Promovisete narkomaniju i sotonizam da biste zaveli bosnacku omladinu, ali se varate - nece vam poci za rukom. Sram i stid da vas bude zbog ovih nedjela.
@MoralnoFleksibilan eto nek ti imas idi drogiraj se i pij krv djece umri u razrvratu sotono
@h8er_ s nemam ja sta bit sarkastican, ovo je blud i nemoral i odron. Puno je bolje prizeniti par djevojcica do 10 godina po sunnetu naseg poslanika salallahu alejhi ve selem, a zatim iz zasjeda pljackati karavane.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ja ne znam ko ovo moze slusat, sejtanska posla
sta je tacno od ove muzike njegovo djelo? sta je komponovoao, stvorio? osim sto je izmiksao vec postojece beatove u nesto sto slicno mozemo cuti u skoro svakoj pjesmi istog ili slicnog zanra...!? Ne namjerava napustiti zemlju dok mnogi korisni mozgovi odlaze svaki dan, napusti je i ti, molim te....!
samo naprijed i bjezi sto dalje od BiH i nenih primitivaca-nacionalista
Bosnjo DJ Ahahhahahhahhahhahahahahhahahhahhahhahahahahahahaahhahahahahahha
hahahahahah... I po faci spicastoj vidis da je lijaba
A jesu ruzni
PRIKAŽI ODGOVORE (2)