Dance lupanje po pozornici
0
DJ Gaddafi internetska senzacija
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne znam sa vas, al ja bi ono je.o
vracaj nam jednoumlje i dozivotnog lidera! :D
nek ga je jevrej smixo
aj ne rise mangupe maloumni.
Cionisti ubiše nam islamski svijet !!
Ta ce gadafi, ja mu kroz noge probacivo
Gaddafi, ziv bio pa Amerima sve vratio , mi cemo sa tobom rame uz rame!!! Tako su i SFRJ rasturili kao sto sad rasturaju Libiju..
-Sta rade Americki stratezi,samo leze potrbuske i gledaju gdje ce zakuhati, -sire demokratiju po svijetu ,Tite se vise ne radjaju,stoli to. -Isto ko po Hollivudskom scenariju.
sredit ce amerika sve zemlje bogate naftom
Ljudsko se smeće i antitalenat sprda sa čovjekom koji je vodio jednu zemlju 40 godina. Odvratno!
..druze tito, pa sta se ovo ba desava, svi diktatorski i totalitarno rezimi u kojima vlada jednoumlje i terror od strane f.a.š.i.s.t.a. koji vladaju kao faraoni, padaju redom ko\' snoplje!?
dragi meho, ja ne bi j..o gadafija ni za kakve pare, baš si nastran ;)
Ja mislim da niko nije gledao ovaj spot zbog gadafija.
oooooo kako si Tito, joj jesi vidio sta nam uradise od Cauceskua :(
\'\'...snimljen kao video u kojem u dnu ekrana plešu dvije djevojke.\'\' Bas ono dvije djevojke plesu, jedna je crnkinja, druga bjelkinja... O.o