Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto portal pusta ove uzasne komentare!!?? Ovo je divna stvar koja se desava u Bosni, cemu vuse tolika mrznja? Moramo poceti mijenjati svijest i sve dok mi (citaj sada vecinski narod u Bosni) tlacimo druge imacemo otpor. Al kreteni ne kontaju. Svaka cast Banjaluci:) Poz iz Sarajeva.
Ako ovde ima 500 ljudi ja odmah sjecem onu stvar........
ktm, koji deset genocida, dvjesta-trista najmanje. ko o čemu baliyešine o genocidu.
Lejla je zakon!
nije njima bio cilj istrijebiti \"muslimane\"!To je petokolonaskoj Turskoj k.opiladiji genocidasima srbima bio izgovor pred svijetom jer oni su htjeli istrijebiti BOSNJAKE!Ne \"muslimane\" nego BOSNJAKE u BOSNJACKOJ BiH a za dobro danas malog Pashaluka srbije!Koji \"suzivot\"!?Nema od tog \"suzivota\" nista,zavrseno je Bosnjacko Robovanje sa 10 genocida izvrsenim nad Bosnjackim narodom za VIJECNA VREMENA!SIKTER!
Zeleni fildžan vrijedi 3 karte ako je iz evropskog Tehe@na, konkretno sa baščaršije
Zeleni filžan vrijedi 2 ulaznice za ovaj spektakl
Sasvim dobro znam koliko je bitno ko si i sta si u banjaluci!....ja i dan danas ne znam bil smio otic u Banjaluku, svasta se tu desavalo u proteklih nekoliko godina na svim poljima od sportskih, vjerskih, muzickih i mnogih drugih....mrznja izbija na sve strane. Banjaluka nije ni blizu onakva kakvom je ti opisujes, i nije mi ni bitno ko si, dok zelis suzivot sa svima, a zna se sta je do juce bilo, nisko padas ko god da si
Za Soko: Na osnovu cega si ti zakljucio da je moj otac bacao granate. Niti znas ko sam, niti koje sam vjere i nacije. U Banjaluci to nije bitno, Banja Luka je jedina multikulturalna sredina u BiH, i najveci dokaz je ovo sto se desava. Mi, ljudi, ne mrzimo nikoga, a vi, kao sto vec rekoh, uzivajte u svojim malim jadnim zivotima. Na svu srecu u Bosni i Hercegovini mnogo vise zivi normalnih ljudi, nego vas koji ste ispunjeni mrznjom i koji mrzite svakoga ko je drugaciji. Ne upropastavajte svaku finu inicijativu.
@Banjalucanka: U pravu si, s vama ne želim suživot. A sad sikter.
@Banjalucanka tvoj otacje baco granate na mene dok sam jos bio dijete, ne zelim zivot sa vama, vi ste ti koji mrze, a ne mi, vi ste sve uprskali
Bila i prvo i drugo vece. Bilo je prelijepo. Nazalost, komentari pokazuju da odredjena grupa ne zeli suzivot. Sevdah je tradicionalna muzika naroda Bosne i Hercegovine, i nije ni mjesto ni vrijeme da se iznose stavovi koji stvaraju razdore medju narodima. Na Kastelu se vidio suzivot medju narodima BiH, svi koji su bili su uzivali u muzici. A ostali, kojima smeta, neka samo zanemare to i neka zive svoje male jadne zivote.
Sta oni znaju sta je Sevdah, da im je dosao DJ Krmak bio bi pun Kastel..
Zivot ti je jadan, krepaces u mrznji.
Rekordna posjeta.Prvu noć nije bilo ni 20-ak ljudi. Možda zato što se ovu noć moglo ući ko donese fildžan
@Aida za mene su neprijatelji uvjek neprijatelji i tako ce bit dok sam ziv, htjeli su nas itrijebit samo zato sto smo muslimani, a ni sad nista nije drugacije, samo sto nas sad na politicki nacin istrebljuju i to im i uspjeva, vidi se po tom da mi muslimani vise postujemo sve druge obicaje, samo ne islamske, kako vec jednom ne mozete shvatit, ONO STO JE BILO ZABORAVIT SE NE MOZE, NE MOZE SE NI OPROSTIT
Fildzan@:Nije za tebe bolan fildzan ,vi kavu pijete iz solica,a vidim dobro te KAFA sprzila,treba znati piti kafu:)