Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino Mustafic cijeli zivot muze pare naroda, a laje protiv te iste drzave koju muze, godinama i na narod od kojeg uzima novce. Mars bravino lopovska.
.......što je u našem društvu čini vrlo popularnom.
Najgori upravnik Pozorista prije bi rekao nekultura na ulice nikad ni jedan upravnik pozorista nije dopustio da za vrijeme LGBT hoda gologuz covjek sa polnim organom iza zena djece a jos zalosnije policija ga gleda i ne reaguje tad svaka cast Harisu Zahiragicu jedini izasao i pobunio se..
Prva muslimanska opera napisana je nakon rata. Nemate tu tradiciju. Nemate vjer ni emisije o tome kao legendarna opera box. Ne ide, musliman je dobar za nargilu, rakiju, cevape i burek sa sirom, zvijezde granda. Sport i kultura= 0 bodova. Svatko nosi svoj kriz, da ne kazem polumjesec.
Dino mani se otvorenih pisama. Uzmi malo ljepila pa priljepi nazad slova koja su otpala sa zida 'Balkon lijevo ... Balkon desno itd'. Kultura na ulice je OK ali kad se već brineš o instituciji malo više domaćinski. Jedino NP u regiji da nema web stranicu na engleskom. Ako već toliko voliš svoj jezik dodaj bar web stranicu na ćirilici. Bacate pare na onog uhljeba Kreševljakovića, memorijski moduli u slične ublehe, od MESSa napravio jeftinu dnevno političku priredbu.