Komentari (306)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije sreca, para puna vreca, to znaji oni sto je imajuuu. Vec je sreca, dvije vrece para, to znaju moje kolegeeee, uuu, ou!
Svako Kosevo, Dino istu pricu prica. De barem redoslijed rijeci promjeni.
Tako je idem spavati jos malo, Dino me osamutio, moram leci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dobar je dino. jeftinije njega dovesti nego 150 pjevaca kojima je pjesme klepio.
Od kokuzitisa je zajebaniji bezogazitis, moj Dince. A da odijelo ne cini covjeka znamo jos od osnovne. O parama da ne govorim. Mozda danas u nasem jadu i cemeru gdje je jedini kriterij vrijednosti IMATI. Od tajkuna, lopova i kriminalazca do estradnih zvijezda, koje nema ko da oporezuje zbog sunda. - Cumur smo unosili svi, ne zbog place nego zbog komsijske solidarnosti koje vise nema.
Dakle, od kokuzitisa je zajebaniji bezmozgazitis. Ocigledno je! :o))
amalgam - tvar stvorena reakcijom žive i neke druge kovine Pijemont - Pokrajina u severnoj Italiji koja je, polovinom 1veka, odigrala važnu ulogu u ujedinjenju Italije; Covjek lupa!
Dino jos ima kose za dva pranja, a prica vazda ista. Sve nesto emocije, katarza, a u dzepu tespija se premece i konta kol'ko ce bit dobar od tog koncerta.
Jbt njemu i ovo malo. On još poziva sociologe da se pozabave njegovom ličnošću. Dokle više Dino, ohani malo. twitter.com/mikrozadatak
Izgubio je kompas. :o(
pricajte vi sta hocete, Dino Merlin je jedan ! Ima mnogo hitova iza sebe, i karijeru kakvu vi mozete samo da sanjate. On je jedini nas kvalitetan pjevač i jedva cekam njegov koncert !!
Iskreno, Dino slabo pjeva, ima problema sa izgovorom i dikcijom tako da se pojedine rijeci teksta pjesme slabo razumiju. On je za pjesmuljke, za ozbiljne pjesme nije.
Ovako vam je to raja. Dino nije nikakav pjevac. Neke je pjesme napisao lose, neke dobro, a u cijelom njegovom stvaralackom opusu desetak je odlicnih pjesama. U vrijeme kad su u Sarajevu djelovali Kemo, Cola, Indexi, Vajta, Bijelo Dugme, pa onda Plavi orkestar, Crvena jabuka, Valentino, Pusenje, Dino nije mogao biti ni "z" od zvijezde. Nije to mogao biti u Sarajevu, a o Jugoslaviji da i ne govorimo. - od tada pa do danas svi su kriteriji vrijednosti u svim oblastima zivota srozani do dna. U Sarajevu gotovo da nema ozbiljnog benda ili ozbiljnog pop pjevaca. U takvim okolnostima Dino je zvijezda. Nema nikoga drugog Dino. I nije to nikakav socioloski fenomen. To je nas jad i cemer, jarane. - Zadnji album!? Zadnji je album u muzickom, aranzerskom i produkcijskom smislu top. Tekstovi, recimo prihvatljivi. Samo, uz taj neosporan kvalitet nikako ne ide Dinin glas. To su za njega prezahtjevne pjesme. Te pjesme traze boljeg pjevaca.
ja sam se nadao da će biti koncert na Grbavici :)
Definitivno gospodin čovjek. Svaki komentar suvišan.
Iskreno i ti si vise i bogu dosadio sa tim tvojim glupim pjesmama.imao si ih nekoliko jos iz vremena yuge a ovo sto snimas u zadnjih 15 ak godina da te bog sacuva.
Sto si se israo Dino brate, kao grlica kenjas i ne stajes. Nije lako novinarima ovo izdrzati. Odlican muzicar, ima solidne pjesme, i sve ok, ali Rijetko antipatican lik. Jos kad pocne suskati kad se preserava, mene protjera odmah i moram do hale.
Kako da ne, privuči će sve krkane i krkanice, seljačine i seljančure, papke i papanice. A njih barem imamo za izvoza...
Al imidz je znaci boze...jos da nabije turban na vuGla bio bi mrtva kombinacija Ajvaz-dede i Nasrudin hodze!
Hoće li stadion biti pun kao nekada? Neće! AMUS, kao katalizator - ne, postali ste pljačkaška firma! Svaka čast!
Ko ono moze 3 puta da puni arenu u beogradu a da Dino Merlin prava Sarajevska raja...
da imamo ista u glavi najveci skup u Evropi bi bio onaj u Srebrenici 11.jula,svake godine!!!
Nemoj da omladini da navlacis grizu savjesti,oni trebaju da zive svoje. Tu zivu ranu koja nas sve pece ne treba dovoditi u isti kontekst sa ostalim dogadjajima.
ljutit, nema tu griznje savjesti nisu djeca kriva ali to je zivot i neka se uce da i njih ne iznenadi kao nas sto je..neka ne mrze ali neka znaju sta se desilo, isli smo i mi kao osmoskolci na ekskurzije i obilazili partizanska stratista zato i jesmo toliko jugu voljeli..