Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovom cedi treba jedan avio u guzicu zabost, a njegovoj mami jedan obrezani:) bolje ce ih isto-ko avion ko obrezani:)
Dino jedan od najboljih pjevac!!!! Dinoooooooooooooo Volim te ......svi nesto imate protiv Dine , Covjek pjeva odlicno ma neznate sta je muzika hihi ..To je sve od mene !!!!!!!!!cMOKICC sViMAAAAA
Dino Merlin u Zagrebu 20.11.04 pogledajte na www.dinomerlin.net
jel se to iz bratunca javljas ili si u srbinju picka ti materina cetnicka. jebem li vam majku vlasku od karlobaga do virovitice
Ma Dino ima dobre pjesme, samo je ukakio sa ovim zadnjim ubacivsi onog srba i one Turske guslarije. Ti zvukovi ne idu uz Bosanske pjesme.
ma ne gumo ga ni ja, goni ga u 100 pi...
MRZIM DINU!!!!!!!!!!!! KAKO ME NERVIRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jarane u meni da tece Turska krv zvao bi se Osman a ne Cedo a vi ste oni potomci onih Srba i Hrvata sto su se kalemili sa Turcima.
cedo, jesi siguran da ti nekog od predaka nisu jebali turci...pa bili ste robovi 500 godina...mozda se kakvom begu ili agi svidjela tvoja prababa, ako je oprala guzicu naravno...i u tebi tece turska krv, zelio ti to ili ne...
ja sam osto cedo jarane vi ste kopilad neznate sami sta ste.
Tako je cedomire Tursko kopile
sta je smradovi obrezani sta vam smeta Zeljko boljre pjeva od sve i jednog vaseg konja sta treba da slusa Merlinove ilahije i kaside nije vam ovo Turska supci.
Jok! Nema tamo ko u nas. Naši jedva čekaju da se kakvo vlašče pojavi da 'peva'. Mislio je 'pevati' u Puli, ali su se gradski oci sastali i jednoglasno rekli ''ŠIBE !!!''. Nije ni ovaj Dino nikakav čovjek. Ko fol neki musliman, vaki, naki, kad i on se najeo krmka i 'peva'. I onaj Kemo je peder. Kad je on izdao, nema ništa od nas, ne vjerujmo više nikome. Proda se za fildžan Grand kafe onoj forkuji Breni.
hocel' povesti i onog majmuna joximovica?
me gustas tu me gustas burek