Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma trenutno naj bolja dvorana u BiH
joj zivim za taj dan jedva cekam taj petak eto jos malo pa ce 20 mart
SELAM DRAGO MI JE STO OVAJ PJEVAC DOLAZI U ZENICU. I JA LICNO SMATRAM DA JE NE SAMO VELIKA ZVIJEZDA NEGO I VELIKI COVJEK KOFEG MNOGO POSTUJEM I VOLIM SLUSATI SVE NJEGOVE PJESME.MOGU IZRAZITI SAMO DIVLJENJE STO OVAJ PJEVAC DOLAZI U ZENICU. SALJEM PUNO SELAMA MERLINU I NJEGOVOJ PORODICU I ZELIM IM MNOGO MNOGO ZDRAVLJA I SRECE U ZIVOTU
samo još budale mogu govoriti da je dino bezeze nakon kolekcije hitova koji se pamte decenijama i slušaju.DA TE NIJE DINO (ALIJA).
umjetnik,u pravom smislu te rijeci,u mom gradu,konacnoooooooooooooo Hadzija dobro dosao
POZDRAV SVIM FANOVIMA DINA MERLINA I JEDNO PITANJE,AKO NEKO ZNA+ KAKO LJUDI IZ SRBIJE MOGU KUPITI KARTE ZA KONCERT U ZENICI? hvala unapred
dino je kralj mada ima i boljih......TOSE 4EVER
To je super,ali pošto nismo iz Zenice,da li možemo ikako uzeti ulaznice preko telefona,ili e-mailom?!Please,odgovorite!Unaprijed zahvalne:\"Mi\" :))))
sta reci to je bas ok sto ce merlin otvoriti arenu i mi ako Allah da imamo nijet iz cg tacnije rozaje >sandzak
Veliki humanista i zvijezda BH estrade, Dino Merlin, odlučio je da sav prihod ostvaren prodajom ulaznica po cijeni 10 KM za koncert povodom otvaranja zeničke Arene pokloni ustanovi \"Dom-porodica\" u Zenici, kako bi se obezbijedio adekvatan smještaj za djecu-žrtve organizovanog prosjačenja. Na ovaj humani čin odlučio se kad je saznao da Zenica nema sredstava za zbrinjavanje djece koja svakodnevno prose na mostu kod Arene. Naravno, ovaj tekst je izmišljen, a nastao je kao odraz: a) nemoći da se pomogne onoj sirotoj djeci što pjevaju na Kamberovića mostu prije nego ih pregazi SUV nekog tajkuna b) razočarenja što će se naplaćivati ulaznice na \"svečanom otvorenju\" objekta koji je izgrađen milionima iz općinskog budžeta Svaka sličnost sa završetkom filma \"Rat Race\" je namjerna.
Dobar je Dino, steta sto je krenuo stopama Gorana Bregovica, valjda ce znati kad treba stati, sretno u Zenici.
@@XP Slažem se. Pogotovo bi trebali davati iz razloga što je Dino iskusio težak život i zna kako je takvim ljudima. Još pogotovu što se k\'o kameleon prilagođava situaciji i prislanja se kao umjetnik političkim opcijama kako se mijenjaju. Prije rata sam bio veliki njegov fan, ali me totalno razočar\'o sa nekim potezima.
sve te cicije koje bi mogle dati onima kojima je potrebno a umjesto toga sve drze za sebe su za mene zadnje smece. ukljucujuci i dinu. a ako vec ne zelis pomoci drugima barem ne budi takav olos da nekome ne mozes ni kafu platit. totalno me razocarao.
Dino je poznat\' k\'o velika cicija. Sve može samo lovu ne diraj.
koji ped.er. svirao mu jedan moj prijatelj jednom kao predgrupa. i sjednu poslije svi na kafu i digne se dino i kaze idemo. i ode, plati kafu, dizu se drugi za njim i krecu ka izlazu. kad eto ti konobara vice za njima \'a ko ce ostale kafe platiti?\'. dakle, dino - PEd.ER