Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...poželjeli se dino i ohridsko jezero. i biljana što platno beleše...
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaaa.
@commiemarshhal bo te život pogle šare evo već pešes godina samo jednu tambura
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Djedica mraz...
@sheker djed mrazica
Dino vrijeme je penziji
Kako ovaj internet svako ima, ni Dino više ne distribuira pjesme ko nekad. Nemere se više krast i poturat muda pod bubrege.
Dino ima li friskih plagijata kod tebe. 16 komada imas,c c c. a vamo serendas preko AMUS-a da slusati muziku ako ti se ne plati,a nije krađa krasti pjesme i to naplacivati. i ti se deklarises kao neki vijernik,krades a bgm i otimas!
poserem se na anus produkciju
to Dino samo sredinom i $$$$$$£££££€€€€€ u kasu.
Izgleda kao ispušena muštikla , a slično i pjeva....
jbg ohrid, nije bio u mosaru 20 god
sretno i dobar provod na koncertu
Ma on je legenda ♥
ko njemu da marku za kartu tito dragi
...poželjeli se dino i ohridsko jezero. i biljana što platno beleše...