Muzika
0

Dino Merlin nakon sedam godina održava veliki stadionski koncert u Ohridu

Klix.ba
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Hotel Nacional, turneja koja već treću godinu za redom obara sve rekorde posjećenosti stiže u Makedoniju! Dino Merlin u subotu 23. jula nakon sedam godina održat će veliki stadionski koncert u Ohridu na Stadionu Biljanini Izvori.

Najsavremeniji razglas, vrhunska rasvjeta, impresivna video produkcija, pomno birana set lista i novi elementi show-a, te tehnička ekipa koja prati Dinu Merlina i njegov bend, već su uigrani za velike stadionske utakmice poput ove naredne u Ohridu.

Makedonija se već upisala na mapi destinacija ove nevjerovatne turneje Hotel Nacional kada su ulaznice za koncert Dine Merlina u najvećoj dvorani Makedonije - Boris Trajkovski u Skoplju bile rasprodane unaprijed u martu prošle godine, a makedonci još pamte i spektakl prošlog ljeta u Prilepu. Ako je suditi prema dosadašnjem interesu ne samo publike iz svih dijelova Makedonije već i iz Srbije, Crne Gore, Stadion Biljanini Izvori u Ohridu će ove subote prepun dočekati Dinu Merlina i njegov Hotel Nacional.

Dino je svoje uzbuđenje pred ovaj veliki koncert podijelio s publikom u Ohridu kroz video pozdrav objavljen na njegovoj Facebook stranici koja broji više od 900 000 followera.

Posljednji niz ulaznica se još za kratko vrijeme može nabaviti kroz prodajnu mrežu Eventim i prodajna mjesta u Makedoniji

Nakon Makedonije svi putevi vode u Bosnu i Hercegovinu gdje je za 27.7. zakazan susret sa Sanjanima na Gradskom stadionu u Sanskom Mostu i Tuzlacima na stadionu Tušanj u Tuzli (30.7). Potom slijede Budva (7.8), Umag (13.8), Bansko (3.9). Sve informacije o turneji Hotel Nacional mogu se pronaći na: www.dinomerlin.com/turneja