Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odličan spot, odlična pjesma, odlične pjesme, odličan album...
Odlican komentar! Njegove pjesme moras da razumijes! Nije to za svakoga!
hahah, i nije za svakoga.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pjesma srednja žalost, spot katastrofa.
Ubio se za penzije!
Prvo disslike pa slušam
Ja sam stvarno neko ko voli ljude, bez obzira ko su i šta su. Dino kao čovjek je vjerovatno super i to ne sporim, ali kao umjetnik je neko ko u velikoj mjeri krade stvari od autora koji su manje poznati kod nas i u regionu bivše Yugoslavije. Tona je pjesama ukradena kada je u pitanju gospodin Merlin. Njegov rad pratim isključivo da bi vidio gdje je još ukrao nešto.
Dino kao covjek????????? Najbolje pitati raju u Sarajveu,tesko da ce ko imati fino misljenje o njemu. Mozes imati love, ali ako je covjek paksu,ostajes paksu do zivota!
Kako vuče na džigeru... bljak
Covjek je sinonim za kvalitet i to je to.
Neko ovdje napisa "svaka njegova pjesma je remek djelo" Bas sam se slatko nasmijao.
Jedini pravi muzicar sa obih prostora je Branimir Stulic. Dino je jedna velika nula!
Malo me čudi............jednog Zdravka Čolića, Harija i ine klase od ne pjevača nego ,,pjevačina,, više ne mogu slušati svaki dan obzirom da godinama traju (dolaze novi) a vala, naravno po mom ukusu, Merlin, neko čije su glasovne mogućnosti ispod prosjeka, sa govornom manom, što bi naš narod rekao još uvijek ,,kusa,, ukivati u zvijejezde je u najmanju ruku nekorektno prema ,, PRAVIM DOBRIM PJEVAČINAMA., ALI KOD NAS MOŽE SVAŠTA.
Zasto si puna kritika?? Pusti ljude, neka slusaju koga hoce i sta hoce! Ako ne volis slusati Dinu Merlina, zasto si uopce otvorila clanak o njemu?! Dino Merlin je nas ponos! A ti slusaj koga hoces, ali ne lupetaj bezveze!
Pa govori i ti za sebe! Zasto ti onda smeta, ako neko voli da ga slusa?! Ti ne slusaj i zadrzi to za sebe. I uredu je:)) necu ti zamjeriti:))
hahah cuj u marquee - u spot snimao, e golemo.
Dokaz muzicke kulture danas... bez ideje bez sadrzaja ponavlja se vec.. al raja se i dalje pali
Koliko para je samo ovdje potrošeno, može čovjek.. A kamo kreativnost, uživanje u malim stvarima, skromnost, nadasve.....?
Samo je jedan HIT nad hitovima : Moja mala Zidovko !!! - sto bi reko doktor Arsla : ovo je uvala, uvala cega, pa uvala borova ....
Čudo da mu Bregović nije ništa uradio. Prije rata se hvalio na radiju kako su njih dvojica prvi rođaci
'Odvoj' ga :))))