"Planule" ulaznice za prvu noć
0
Dino Merlin će dva dana pjevati u Beogradskoj areni
Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Dino Merlin održi koncenrt 25. novembra u Beogradu on je za mene mrtav čovjek! Krivo mi je što baš on, koji je pjevao najbolje patriotske pjesme za vrijeme i poslije rata, baš on koji je sam rekao da nikada neće zapjevati u Beogradu zbog rata, baš on izdaje čast koju je stekao od Bosanaca i Hercegovaca i odlazi pjevati smrdima na Dan državnosti BiH! Samo me interesuje hoće li pjevati \"Da te nije Alija\", \"Kad sve ovo bude juče\", \"Bosnom behar probeharao\", \"Sarajevo\", \"Jel\' Saraj\'vo gdje je nekad bilo\" itd. Novac ima značenje ali čast svog naroda se ne prodaje ni za kakve pare!
Sve,sve,al na Dan drzavnosti svoje zemlje drzat koncert u glavnog gradu zemlje koja je na tvoju izvrsila agresiju...e moj \'hadzija\'
mnogi Beograđani su hvala Bogu hteli da protestuju ispred Arene zbog nastupa ovog imbec.ila. Dokaz da svi koji su loše pričali o našoj zemlji dopuzali kad su zatrebale pare a što se tiče nastupa naših pevaljki, one ne pričaju loše o vama, stoga i nemate razloga da upoređujete ova dva slučaja. A naš problem je što smo zarad muzike tolerantni prema ovakvim hipokritima. A sudeći po komentarima nazadni ste u pic ku materinu, ni ne postojite na mapi
http://www.youtube.com/watch?v=6foBmUkjocY&feature=player_embedded#!
@Evil Chuck Stvarno mi se mrsko s tobom raspravljat,posebno kada je tvoj rijecnik u pitanju. Jedino iz tvog teksta sto mogu zakljucit je da si primitivan i ogranicen, pismeno i intelektualno. U mom prethodnom komentaru srz svega je: Dino je kao pojedinac prekrsio prethodne izjave i obecanja, a mi kao ugnjetavan narod od strane srba, jedva cekamo da isti oni dodju i da im platimo da nam zapjevaju. Ko je sad ovdje lud, Dino ili mi? Ako malo razmislis,odgovor je mi!!! Nema glupljeg naroda od nas. E sad da ne obrazlozim, neces ni skontat zasto... Pitaj nekog starijeg da ti izvuce poentu. Nemoj samo vrijedjat, nikad ne znas s kim si u kontaktu, nije to fino :)
Dino, kad se vratis iz Beograda... pitaces se jel sarajevo gdje je nekad bilo ?
Ne znam koga štitite na ovaj članak ste dopustili da se komentariše i da svaki seljak i neobrazovan čovjek ispljuje Dinu, a sad kad oni tamo pale našu zastavu povodom tog pomenutog događaja koji se treba održati niste dozvolili komentare. Nemojte to raditi. Nek narod i o tim ljudima nešto kaže.
napokon da raja shvati ko je u stvari dino merlin! (a danas je jos alijin dan, pa ne mogoh odoljeti da ostavim komentar) \"para vrti gdje burgija nece...\" :-)
@Komentator - ne njajke,ne mora ni on pjevat u bg. Inace boli me ćuna i za merlina i gdje svira a vjerujem i vecini raje ovde al posto si ti izgleda bas retardiran evo nacrtacu ti NIJE PROBLEM STO SVIRA U BEOGRADU, PROBLEM JE STO JE PARTIJSKI PJEVAC I KARINA OD COVJEKA KOJA PUSE KAKO SE VJETAR OKRENE I DA NIJE GLUMIO ONOLIKOG MUSLIMANA I BOSANCA I SRAO DA NECE NIKAD SVIRAT U BEOGRADU NIKO GA NEBI NI POGLEDO KAD JE OTISO GORE kontas sad, klocu
\'\'Sretan sam što mi je publika u Srbiji ovim pokazala koliko im je stalo.\'\' jao, jao...koji beskičmenjak...
I Njemacka je bila okupator i agresor pa se još 60tih išlo na rad i zarađivale pare. Život ide dalje samo netreba zaboravljati i treba biti oprezan.
Ne slusam Merlina, ali mislim da je odličan muzicar. To sto pjeva u BG je meni O.K. Pa sta, i drugi su pjevali za vrijema rata u BG pa im niko ni riječ nije rekao! Nije mi jasno sto se ljudi pale vise na to, halo ne zivimo u proslosti, gledajmo u budućnost.
Ma sta pricate svi, sta vam je??? Ko slusa sve srbijanske cajke kada dodju ovamo? Ovdje i Ceca da dodje napunit ce Zetru!!! Nije Dino dvolican, nego vi! On pjeva gdje hoce, to mu niko ne moze zabranit,a vi ga ne morate slusat, vi cekajte srbestine da dodju i da vam uzmu pare za svoje krestanje. Bagro - gori ste od srba!!!
vidi kompleksaša u ovom sakou i šeširu,jastin u najboljim danima...kakav glupan,imal išta odvaratnije neg se truditi da budeš mladji neg što jesi...bezveznjak..
NAPRIJED DINO UZMI IM KEŠ I ONI NAMA UZIMAJU. A MI ĆEMO TE VOLITI UVIJEK I ZAUVIJEK NAŠ DINO ČAROBNJAK MERLIN. OOoooOOOOO.
I VI TEK SAD SKONTALI KO JE MERLIN? HAHAHAHA
Hoce li plagijator zapjevati \"Da te nije Alija\"? koji licemjer...fuj...:*(