Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oko Ba...... Muzika, a pogotova danasnja, elektronska, je EXPERIMENTALNA znaci ON THE EDGE!!! Sto se tebi danas ne svidi tvoje dijete ce reci: "Tata ...pa ti si MOGAO biti tu a NISI BIO!!!...... A STO???" Think PINK..... ;)
Ma dobar bi Dino praaaavo!
Nisam ga slusao tako da nemogu suditi a ako niste znali postoji i funky techno koji jako mocno zvuci!
Glupo je pravo praviti toliku razliku izmedju ulaznica za trebe i frajere. To mi budi neki principi, pa necu nikako otici. I otkud Dino i techno zajedno? Da je dobar u technu, ne bi mu pjesme bile pune funky-a i cro - popa...
Pa ljudi zar vi jos niste prevazisli taj balkanski sindrom i prestali slusate te domace gluposti? Okrenite s emalo civilizaciji i zapadu. Kakav ba Dino? Na to se palite? Pa pametnije vam bi bilo da se palite na MTV hitove, a ne na nekog dinu dvornika, come on l j udi, civilizirajte se.
Joj cuj ti to. Ulaz za djevojke besplatan? A muskarci moraju placati? Gluposti vece nikada nisam cuo.
dino dvornik=hdz=fuj=dino merlin=sda=fuj!!!
To sam samo cekao da "dino uzme stvar u svoje ruke" .... Nadam se da ce se vremenski bazirati samo na techno vjerujemd a bi i cox za njega bio malo dijete hehehe
Moj Dino ne pusta techno vec house
NARODE NE BRINITE SE...JA CU PLATITI DINU DVORNIKA... ARI - Input
IDEMO U PETAK 26.09. U "LABIRINT" U SUBOTU 27.09. U "THE BAR" :)
JA SAM PRISUSTVOVO NJEGOVOM TECHNO SETU U LABIRINTU PRIJE GODINU DANA KADA JE KAO BIO U POSJETU SARAJEVU ONAKO PA IZASO I NACUGO SE U LABIRINTU I GAZDA GA NAGIVORI DA ZADA MALO.EXTRA JE PUSTO .BILA JE SRIJEDA LUDNICA DO 6 UJUTRO !!! DINO JE LEGENDA.....!!!!
cuj deset hehe pa mozes se nacugati ko majka kuci za te pare jebo to hehe :) a pustis dinu na kaseti hehe :)
kako sam cuo karta je za muskarce 10 KM...
TOOOOOOOOOOOO EEEEENNNNNNNNIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEE