Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebali smo njih ove godine poslat , ne onu MayuSar . j.e.b.ite me u glavu , ako ne bi osvojili jedno od prva 3 mjesta .
@aaa Ma daj... kojeg ozbiljnog muzičara zanima Eurosong?
@uzgred danas se moramo pomiriti sa cunjenicom da svaki papak ima svoje misljenje i jos ga i saslusati,pa tako i tebe!!
J......bo ti sve te humanitarne nastupe i \"Ciganske veceri\" kao sto je bilo u Parizu. Kada budu imali pravu turneju i prave karte i prave postere i prave ugovore, onda se javite. Ovo vise nema smisla...ista stvar sa onim seljacima Merlinom i ostalim turbofolkerima kada imaju nastup u nekoj hali placenoj od dijaspore. Bezvezzzzzze!
Šteta što sarajevo-x ne spominje Damira Avdića. Pjesma 2012 sa albuma Mein Kapital je malo remek djelo. Stavljati Zoster u istu ravan sa Dubiozom, kao što rade neki u komentarima, je neumjesno. Zoster je ozbiljan band.
wild wild east album s kojeg je eurosong izdat 2011, a firma illegal 2008. e svasta. tako se prvo raspitajte pa pisite, nije bitno jeste li u pitanju vi ili neko od koga ste kopirali :D
ovo neki bosnjo sastavio pa zamolio Tagesspiegel da objavi
Dobri su do jaja svaka čast dubioza
BRAVO MOMCI, BRAVO!!!
svaka cast momci.
http://www.tagesspiegel.de/kultur/zwoelf-punkte/6069404.html
...Sedmočlani bend ne bi samo na takmičenju rado pripadao Evropi. Ispunjenje tog sna je manje vjerovatno nego pobjeda Bosne na Evroviziji ili Evropskom fudbalskom prvenstvu.... *ovako odprilike ide sadržaj trećeg pasusa* hmm kako bi bilo da pravilno prevodite tekst?????
Nema ih da sviraju po BiH, zasto? Zato sto SDP vise nije opozicija. (Blow)Job (well) done.
dubioza, zoster, s.a.r.s., T.B.F.
adi lukovac se okrece u grobu. izvini adi sto nismo zivjeli u tvoje vrijeme ipak si ti bio iz nekog buduceg vremena.