Komentari (375)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TORBICOM IH FUADE, A ZAIM CE SA VIBEROM
BACITE NUKLEARKU NA NAS
A ĐE BOZO VRECO? MOGLI SU KAKO U DUETU, OSVOJILI BI SMO EVROPU ZA JEDNU NOC
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
sram vas bilo,*** vam fuad sve,fuadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee smradu jadni gradjani kantona sarajevo mu uplacuju socijalno i zdravstveno kao kvazi umjetniku a on nosi naocale od 2 000 km,treba ju ga gradjani sarajeva pjuvati na ulici kad ga vide
treba njemu rebra slomiti
da bude ko šumaher, živ a nije živ.... LEGENDO IZVINJAVAM SE ZA POREĐENJE. NAJDUBLJE POŠTOVANJE ZA NAJJAČEG ČOVJEKA KOJI JE SJEO ZA VOLAN.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Haj sto ce ici Deen vec sto ovu Anu Rucner predstavljaju kao da sa nama ide Rihana. Treba svira Celo!!! Van Balkana je niko ne zna. A na Balkanu ne znaju sta je Celo. Tako da je niko ne zna! Treba nebitna skroz!
vec me stid sto sam Bosanac
babuka platio, nema druge.. niko normalan ovo ne moze ni slusat ni gledat, sjoj koja smo mi koma u svemu
Propast unaprijed, kad nas pederi predstavljaju
Ja cu traziti povrat para od pretplate
mjuzik vor aj vont,mjuzik vor aj nit, kis mi tel mi love......bit ce pravo
https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xfp1/t51.2885-15/s320x320/e15/11098264_951193018244980_1493666788_n.jpg :))))
Ja sam očekivao da će izbor biti Mirza Selimović jer je zaista vanserijski pjevač, a ne ovo dvoje propalih pjevača koji će nakon Eurosonga ponovo otići u zaborav kao i mnogi naši raniji prestavnici. Jadno i žalosno.
SlobodnoMišljenje pojma nemaš šta pišeš već samo onako lupetaš, a usput si bezobrazan i nepismen.
Na jednu stranu to što je ZMBT dno dna, ali Mirza kao pjevač je jedan od najboljih mladih pjevača koje Bosna ima.. I nije nikakav kafanski pjevač, već tipični zabavnjak sa odličnim vokalom.. Ko ga je god slušao barem jednom to će potvrditi..
aaaaa pridji mi aaaaa skini mi aaaaa hahaha to je taj hit..i eto ko nas predstavlja od toliko fenomenalnih pjevaca
https://www.facebook.com/groups/1035959049798393/
feminista prestavlja drzavu brkavi vehabija i serbo-cetnika.
nacionalni nastup na euruviziji je projekat Dalal Midhat... kako, završila drugarica Maja i drug Dejo... kako se ulijeće u te vode pa da je tako preko reda.. mimo svih onih koji to plaćaju... and who the fuck is Almir Ajanović and what is he famous for??????
lol :)))
Haj ne ka kite, nama niko ne valja. Ne kažem, ima ih boljih od njih dvoje pet puta, ali i kad je Hari išao, sa onakim glasom, onakom karijerom, onakom pjesmom, opet ste svašta pisali i uzeo čovjek treće mjesto i začepio vam usta
jos kad dejan pocne da svrsava na bht na njihove cipke torbice i natikace...pa ***te zar nema niko drugi bilo ko
https://www.facebook.com/groups/1035959049798393/
Nepotizam na velika vrata. Prvo, javni servis je u nekakvim finansijskim dubiozama koje svim silama nastoji prebaciti na grbaču narodu, a onda protivno volji naroda kojeg tereti ,prijavljuju se za jednu takvu paradu koju narod ne želi ni da gleda, a kamoli da finansira, i pored toga, oni nekakvim svojim "stručnim mišljenjem", opet mimo volje naroda, odabiru muzičkog mrtvaca i samoprozvanog umjetnika
slika br 3 Dalal mirise prste kojima je stimulisala fukija
@diabolic Bravo za komentar..