Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican koncert, ovi dolje komentari su suvisni kad je bilo zaista super. Mislim, mogao je svirati 3 sata pa da bude grozno, a ovako je koliko god da je svirao, bilo je predobro.. Svaka cast :)
Svirao je preko 2h, da i ja potvrdim :) I ne bih rekao da je bio pijan.. Onaj dio kad se bacao i teturao je bio dio scenskog nastupa, kao uvod u Duhove.. I thinkS :P
svirao je dva sata i dvadeset, citaj 2 h i 20 min.
poklonika ????????????? ma, nemoj jos ste trebali napisati: estradni umjetnik D.Rundek odusevio je sarajevsku publiku , pa da bude sve ko u Folk show sa doajenom Sadinlijom
Svirali su dva sata i dva puta izlazili na bis. Slijedeći put povjerite reportažu nekom ko je zapravo bio tamo sve vrijeme.
ja koliko sam vidio da su svirali vise od 2 sata, a lik dosao pijan ko letva na koncert i zakasnio sat i po xD
supci,samo sat i pol svirali