Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naprđivanje
Damir je Sarajlija, Nicolas je čudo, momak svira elektronski na klaviru, suvremena umjetnost i tu se vidi da je Sevdah žanr, to je jedini pravi put. SVAKA ČAST DAMIRE definitivno nije za seljake, primitivce, provinciju
heheh. Ovo je jad od portala i administratora. Iznosenje vlastitog misljenja u svim naprednim zemljama je normalna stvar. Ovi ovdje gori od Staljina. Samo vi brisite komentare. Zato ja ponovo pisem: Ovo je KURCHINA od muzike. Go' KURATZ !
Vidio bih gdje bi ovaj šminkerčić bio da se ne preziva kako se preziva ;-)
Pozer koji živi od dedine slave. Jad i bijeda.
Hem je žešči antitalenat, hem lik nema pojma ni odakle je sevdalinka ni šta je, nit zna pjevat, glas mu ko u patke a pritom još na svojoj FB stranici ismijava narod kojem ta sevdalinka pripada. Nadobudni iskompleksirani jad i patka kreštalica, a ti admine briši komentar, znamo da si smrdljiva komunjara pa nas ne čudi ;-)
Bio sam na koncertima Damira, volim sevdalinku, ali nacin na koji je on interpretira meni samo kvari originalnu verziju koju je izveo Himzo, Safet, itd itd..., jasno mi je da covjek ima svoj stil ali isto tako imao sam osjećaj u jednom trenutku da se šprda dok pjeva...jako ruzno...
Pa nemojte covjeku kvariti ono sto je dosad napravio. Mozda ga i prodje ova faza pa opet napravi nesto ok. Izbrisite clanak i molim vas ne zloupotrebljavajte rijec "savrseno"
Da ponovim :) "opet ova dva pedera. pa dokle cete nas gnjaviti sa tim terminima tipa gender i slicno, koji nisu dio naseg jezika. odnosno anglizmima. jedva sam se sjetio , je..m ti tudjice :)"
Nevjerovatno, klix brise komentare. Mislio sam da je to ubleha a ono... Bez obzira na jak utjecaj medija na svijest ljudi, cisto sumnjam redakcijo da cete nesto promijenti brisuci komentare iz rubrike kultura. Smijesno :)
bit ce da se mi ne razumijemo u umjetnost....po subjektivnom kriteriju ovo je ''dno dna''!!! A ovaj naš derpe, samo sam ceko da ga popuši frajeru za klavirom....Užas....Ujeba i ono malo dobrog što si do sada napravio, a imao si super stvari.
Cenzura bato :) I propaganda sa damirom :)