Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je ovo, pun klix primitivaca, seljaka, brdjana, nista vam nase ne valja, a sve vam je tudje bolje, bolje su vam cece od nasih pjevaca i umjetnika. seljacine jedne oronule, takva nam je i drzava i takvi nam donose na vlast ove sto nas jebu 20 godina. svaka vam cast. ovo je za vas nedokuciv svijet, ostanite u barlottiju to je za vas mjesto.
I neodgovori šta je ovde dobro?
@akademija dodji nekad, posjeti ovakve dogadjaje i ocjeni sta je dobro. podrzavam svaki oblik umjetnosti a pogotovo domace izvodjace, slikare i glumce, a kome se ne svidja neka ne komentarise, jer nema podlogu za to. ugodan Vam zelim :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da li neko, ali zaista, smatra da je ovo dobro?
Rekoh ti već, sumnjam da bio ti razumio bilo šta duže napisano od proste rečenice.
Da li neko, ali zaista, smatra da je ovo dobro?
Ne znam, ne pratim ga toliko, ali nije mi cemu
Koliko je to on veliki umjetnik pa da to naziva "velikom turnejom". Vjerovatno je vam je platio 500,00 KM za oglašavanje preko Klix.
Koliko je to on veliki umjetnik pa da to naziva "velikom turnejom". Vjerovatno je vam je platio 500,00 KM za oglašavanje preko Klix.
Ko je on ?
nateze se ko gladan srati
Je li Damir gej
šta se dešava sa klixom, već par dana ništa nema u vezi one muške nakaze
Nista to ne valja...