Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
popij se ili pobjegni- to je branicki reflex covjecanstva. u nekim drustvima (primitivnim sredinama) treba i pistol za ravnopravnu bitku.
Odlična priča, muzika i video. Puna podrška, thumbs up!
.... "Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu, nije nikakvo mjerilo zdravlja."
Oružja treba još više. Nemojte smarati pederskim pricama i srpskim forama "predajte oruzje i nece vam niko nista". Svaki Bosnjak treba da ima arsenal kod kuce.
Možda kod kuće, ali na u lici ne. Većina tog oružja se koristi svakodnevno, na ulici, za rješavanje nesporazuma, a ne za odbranu naiconalnog identiteta. A kad bi trebalo za državu, pola tih "zajebanih" likova bi bili manji od makova zrna i ne bi smjeli na proviriti iz rupe. Nemoj miješati babe i žabe.
Samo oruzja i vojne opreme do zuba. Kad bude sranje prvo te opasne likove pobit pa na Drinu. Oruzje je garant nacionalne sigurnosti.
Jeste normalno je.
Odlicna stvar i video! Samo naprijed momak! Koliko vidim, klixovci krenuli po starom. Pola komentara nema veze sa clankom, jos malo pa ce poceti o dodiku i homoseksualcima.
You talking to me!?
Odlican video koji ima jaku pouku, ovog nam treba mnogo vise, a ne nekih lijevih tema koje veze s vezom nemaju.
Nije do teme, al ja Obecajem 100 000 Radnih mjesta