Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DROLJA GA JE UBILA JEBEM JOJ MATER KUJA JEDNA RUZNA
Gotovo je sad.
ma ko ona bila kad bitna sta li... kurtni haj lagano na margine svjetskih muzickih desavanja gdje si vazda i bila... samo me interesuje dokle bi stigla da nije cinjenice da joj je kurt bio muz... a montekmico, NME isto ko i RS bili u folu prije 20 godina, de malo u korak sa vremenom... to sto je johnny rotten izjavio krajem 70ih "I use the NME/ I use ANARCHY!!!" kao daje magazinu kredibilitet...?
e vala nek ga je roknula dosta je i on pizdio...zena szna sta hoce i probleme rjesava na efikasan nacin = za pohvalu
Ko se razumije u muziku zna da su njene pjesme i u bendu Hole i kao samostalna genijalne i kako kriticar NewMusicExpressa rece ona je ULTIMATIVNA ROCK ZVIJEZDA I OBJAVILA JE ULTIMATIVNI ROCK ALBUM,kada su svi izgubili pojam sta je rock'n'roll!!!!!!!!!
Znao sam da ta drolja ima neke veze sa ubistvom
SUGAVA !!!
DROLJA!