Pred više od 70.000 ljudi
0
Čola u Beogradu priredio koncert za pamćenje
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Aliju, Pjesme koje si nabrojao da nije pjevao nisi u pravu, jer ih je otpjevao. Koncert je uzivo prenosila RTS 1. Prema tome nevaljaj gluposti.
Čola je zaista nešto posebno...voljeli ili ne voljeli njegovu muziku, moramo priznati da čovjek traje i traje....sem toga, Čola je jako dobar čovjek koji se nije promijenio ni u ponašanju ni u govoru, jednostavno jedan dobrica, koji zna svoj posao i kojem nemaš zamjerki. drago mi je što je naš Sarajllija, što uvijek i uvijek ističe...Volim ga puno i vidim da ga vole i ovi mladi naraštaji!! Bravo Zdravko!!!! p.s. izgleda fenomenalno, s obzirom na godine, u kondiciji je...vodi uredan život...dokaz: i bez droga, afera, alkohola i dr. može neko biti zvijezda. Navedeno je samo za one koji nisu sigurni u sebe i slabiće.
LAZU CECINI IDOLOPOKLONICI ZA CIFRU, I SVI KOJI SU VIDJELI SNIMKE NEKA USPOREDE- AKO JE U NJE BILO 50 000 VISE VIDJELO BI SE I IZ AVIONA, A NIJE TACNO-COLI MOGU NAGLABAT JER ON SE NE BUNI I NIJE POLITICAR, A MANJE OD 100 000 KOD COLE NIJE BILO
bravo, drago mi je samo zbog ovih nacionalnih \"pjevaca\"- neka crknu
\'alija\' pijevao je \'stanicu podlugovi\' kao i niz drugih pijesama....covijek prosto ima previse hitova da bi stali u 3,5h pijevanja
e sad ovako, nemoj da lupas za tramvaj u SA prvi tramvaj je dobi jugozapadni Bec 1883 mozete proveriti, a i Temisvar je imao pre Sarajeva tramvaj, to se misli na elektrificirani, Bg tramvaj je recimo elektrifikovan 1894 a SA godinu dana kasnije, tako da vasa prica o prvom tramvaju je cist mit, kazem potrazite podatke, takodje hocu podatke na sta se tacno misli prva kanalizacija, definisi malo to nis u pravu ali hocu da mi pojasnis na koj period mislis, i prvi wc hocu isto podatke??
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/262199/Cola-prodao-85000-karata-za-koncert-na-Uscu
Ima li bezveznijeg tipa od ovog Zdravka? Prava mala gnjida, nikad nista pemtno u svom zivotu nije rekao, sve i kad bi htio on to ne zna. Latentni ljubitelj nacionalizma ali po savjetu velikog brata Bregovica o tome nikad ne prica. Ove nesretne cure i stare i mlade se obicno pale na ovakve bezlicne tipove jer im pjeva neke pjesmice koje veze sa zivotom nemaju. POPLAVA :))
cola gendole primi li se sta u pakas ;)
Cola, legenda si , samo puni stadione ;) A za ovog gore sto kaze da se Sarajevo nikad nece moci mjeriti sa Beogradom... sine moj, Sarajevo se nema sta mjeriti sa Beogradom. Beograd je prelijep grad, ni po cemu poseban...a sine u Sarajevu ti je postavljena prva kanalizacija,prvi tramvaj,prvi javni wc u Evropi. Sarajevo je pretrpjelo najgoru opsadu grada od WWII, padalo je stotine granata i pucalo se non-stop po gradu al nikad nije osvojen. U Sarajevu je zapoceo prvi svjetski rat, zimska olimpijada je odrzana u Sarajevu... Ne Sarajevo, nego Beograd(ili bilo koji drugi grad iz ex-yu) se ne moze mjeriti sa Sarajevom...
Cola majstore hvala ti za koncert podrske u Solunu za vreme NATO agresije
al\' si ga pretjerao....pravi si srbin BG obican Istocno-Europski grad, ne znam sto vam je tako specijalno u BG
Smijesni ste vi koji mislite da se Sarajevo moze mjeriti sa Beogradom u bilo kojem segmentu. To ti je isto kao da uporedis Manhattan i Gornju Maocu! Sarajevo, MOZDA grad kulture 2053 godine...
cola pevaj ti po svome beogradu dan i noc...ali nikad neces vise odpjevati nesto u rodnom najlepsem gradu SARAJEVU!!! NIKAD DON\'T FORGET IT =) selam iz muslimanskog sultanata MOSTARA!!!
Beograd je sinoc blistao, toliko ljudi je bilo sa strane, i Bosnjaka je dosta bilo doslo. Nakon koncerta sam cuo da su mnogi otisli da uzivaju u nocnom zivotu. Bas me zanima sad kako na Beograd gledaju oni koji imaju predrasude :)
uvijek izvan politike kao zdravko colic
Ma cOLA. Vlasina stara. Dobar je sam kad treba lovu uzeti naivnom narodu. Kakav kvalitet pa samo poslušajte ovo smece sto zove muzikom a pravio ga je sa bREGOM pederom.