Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li iko zna hoce li biti organizovani autobusi za koncert kao sto je bilo za z.j i z.s???
pjesmo mojaaaaa !!! i ove godne ... kome ba vise ?
Dosta i vas koji slusate cajke! Napravite si svoj news portal na kojem cete razmjenjivati misljenja o Dari Bubamari i ostalima tog tipa!
Sarajevo se toliko srozalo tim koncertima, brene, željka, halida.... Meni nije jasno otkud tolika seljačka stoka u \"glavnome\" gradu, da li su došli ili rođeni tu? Pa u unutrašnjosti ima mnogo više urbanog svijeta od kvazimediokretskih glavnograđana
najveći koncerti godine Željko i Čola jbt... svaka narodnjačka šuša dođe i napuni Koševo. imal tog rocka svjetskog kada? cinci linci po vazdan...
karte su stvarno jeftine ..skoro pa dzaba koncert.. tako da je ovo stvarmo pucki koncert ..
A ti onda nemoj ici na njegov koncert. Cekaj da ti opet dodje Brena ili da ti Arkanova udovica, Ceca napravi koncert i napuni stadion. Ionako je masovno slusate takvi kao ti, pa sto ne bi najnormlnije otisli i na njen koncert?
NISAM SLUŠAO NJEGOVU MUZIKU NI DOK JE BIO SARAJLIJA A KAMOLI SAD KAD JE STANOVNIK WHITE CITY-ja(WC-a beograda).
BRAVO COLA SRBIBE ... da se malo u sarajevu cije nesto drugcije nego ILAHIJE
Nije mi jasno kako vas nije stid takve komentare pisati. Najlakse je pametovat a ne znat sam ni do wc-a doći.
FUUJ
Kao prvo Čola je legenda, rođeni Sarajlija koji živi u Beogradu (kao i srpski predsjednik), i ima pravo da tu nastupa. Kao drugo ovo mu je vjerovatno jedan od posljednjih koncerata u BiH jer sudeći po borama na njegovom licu karijera mu uskoro prestaje. Trećeg nema samo da kažem da mi se ne sviđa novi album. Dobra je samo prva pjesma (Kad pogledaš me...).
Upravo tako, FOSIL! Dedo, davno je trebao u penziju! Ovako glumi budalu a muzika mu je sve gluplja i gluplja! Merlin za koncert trazi 5 i 10 km a ovaj retard vise? cccc!
31. jula i Sarajevo igra s Čelikom. Kako, gdje?
NEKA IDE NA SOKOLAC NEKA NJIMA PEVA ,TO JE SRPSKI PEVAC.