Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"stio" joj samo "Ćvoku" opalit'
kretinjo!
Njemu treba Božo Petrov tj. psihijatar :P
sta je chris brown bio ? 1. pjevac 2. fudbaler 3. zenu
@SDApobijeda Je li se to zezaš sa ''pob(i)jeda'' ili si jednostavno nepismen kao i većina glasača SDA SDS HDZ SNSD...mislim, da - po bijedu definitivno - i jedni i drugi i treći...već smo u bijedi...
@Damir037 hahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bakir vrsi nasilje nad svojim narodom ne smije nad zenom..
...ponovo osumnjičen za nasilje nad ženom > a SDA nikada optužena za nasilje nad svojim narodom. Pa šta nas dotiće neki morom iz SAD - zar kliksov štab nevidi šta je sa nama?
...nema veze. industrija ga je proizvela u idola mladih. taman da doda malo "mačo" politure na svoju, inače suptilnu, pojavu.
...show must go on. usputne kolateralne štete se ne pikaju.