Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rado cu iskoristiti i ovaj forumcic da nabrzinu izreklamiram club na kojemu svakodnevno mozete procitati najnovije vijesti iz svijeta elektronske muzike, pogledati slike sa partija, naci zanimljive linkove, interviewe itd... Svakako posjetite dj-clubih na www.sarajevo-x.com
HM, ja sam iz Tuzle tako da nisam pristran vasim dj-evima.. i kad vas vidim ovako kako dajete poucne komentare, sazalim se na vas jadnike... Nesvidja vam se ferra a neki drkadzija ( ispricavam se damama na izrazu) dodje iz neeke zapadne zemlje i uzme kesh i odnese iz drzave.. vama super njemu super.. dokle ce vama biti super..????? Da ste pametni koliko niste pa da podrzite domacu scenu i da taj kes koji ode za nekog stranca ostane u rukama domacih ljudi.. bio bi vam i ferra super jer bi mogao svake sedmice kupiti 20-30 novi ploca, bili bi vam dobri i ostali momci iz BiH, neznam da se koja cura bavi ozbiljnije ovim poslom... A onaj tko nije zadovoljan moga bi uzeti ploce pa pokazati sta zna.. bez straha od financijske propasti... jer na zapadu i u normalnim zemljama i gdje je normalna scena početnik DJ ima zagarantovanih 200 eura po nastupu.. Razmislite i Zivjela BiH I njeni DJ Heroji..
ima li pacova u blizini ? nešto smrdi opasno ........
Charles je bio super.Odlicna muzikica...
hej mama jebem te u supak !!!!!!!!!
nego, tuzno je bilo u internetu...tako kazu
hehe saznat ces tko je pacov...on je uvijek u blizini
tata tvoj
ma ko vam je taj pacov
jel ovo ozbiljno?
Ah kako ce te pacov JEBAT u shupak a onda kroz tebe ti mater !!Polako,polako..uvijek ostaje neki trag,bilo na web portalima,bilo na ulici,nekad neko nekome nesto isprica..bilo gdje ali TRAG je nesto sto uvijek postoji a ja ga vec imam za tobom....zapamti naci cu te od sad pa za mjesec,dva nije ni bitno ALI CU TE NACI !!
i obavezno zabraniti ulaz pacovu
bar je imao sansu da se promijeni i da postane mjesto koje bi bilo upisani u sve velike svjetske clubbing vodice, ali kako se sve ovdje odradjuje preko kurca tako i bar postade skroviste sarajevskih speedom nakljukanih mahalaca i glupavih curica koje u njima vide cool frajere. nadam se da ce ta klijentela uskoro postati proslost a da ce normalne face i normalni ljudi koji znaju sta je clubbing poceti rezidentirati u tom mjestu! potrudite se jos jedan put!
situacija se mjenja u BARU..Dodite pa vidite jos sad kad se renovira bit ce mozda jedini klub u gradu i zemlji...
Da je prosle godine bio ovaj party kada je internet jos licio na nesto mozda bi i otisla ali sada ne hvala.