Burne reakcije institucija kulture
68
Bugarski folk pjevači dobijaju milion eura pomoći od EU
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na ovoj slici isti Seka Aleksic...
...jašta, zato reperi pjevaju o bajkama :)
toliko učeni ljudi :) nije Prislava nikakva, zove se PRESLAVA ! ne bi se složila s tim da je ona najpoznatija :) tu je i Galena, Emanuela, Alisia, Desislava.. ostali možete pričati šta o'ćete bugari prave lom ;)
j.e.b.o. ti svak sve u.s.t.a odvratna
sta je ovo na slici u tri pm , da nije aziza ???
Ne bi folk slusala ni ovaj ni onaj kad bi mi neko platio..
Za one koji zele vidjeti bolje desnu pevajku hehe http://www.youtube.com/watch?v=WBHv0pO94JQ
Poenta: Budi sretan, budi glup! Tako je najlakše manipulirati i upravljati narodom!
Prislava, Azis i Andrea Inače najveće Bugarske folk zvjezde i osobe od kojih je 80% pjesama koje su srpske folk zvjezde pokrale inace Ceca je najvise krala od Azisa, a on je najbogatija zvjezda u Bugarskoj na svoje nastupe ide privatnim avionom i ima nekretnine u vrjednosti 10tine milona eura....Bio sam 3th u Bugarskoj zemlja ludilo zivo....
A gangnam style kao nešto bolji i muzički kvalitetniji od šljama koji proizvode ove spodobe i ušminkane glupače?A pomena radi,pomenuta pjesma je na you tube prorokala cifru od milijardu gledanja.Idioti su dobili milion jer će evropskoj uniji u budžet ubaciti mnogo više,tako što će promovisati zaglupljenost,a glupe ljude je lahko "pod svoje" A komentatoru pod imenom qlface ne vjerujem,po stilu sarkazma vidim da mu heavy metal razvaljuje venama.
Mogla se makar obrijati
Divi ovog akrepa debelog a ova poerd ima zanosan deklotet
Oj brate što me navrati... Ovi gori od Karleušinog mik mik mikrofona...
ukucajte u youtube : axis hop... hop je pjesma o.O
@dno dna pogresno si procitao, bugarska nije ta koja finansira ovaj projekat, vec eu. @tiruliru naravno da je bugarska priimljena u eu ispred zemalja kao bih, srbija, albanija. strateski je bolje pozicionirana od gore navedenih zemalja, nema pretenzije na teritorije drugih zemalja, a nema ni unitarne probleme sa seperatistickim pokretima. vrti 100 milijardi dolara godisnje ekonomiju, i cvrsto je oblikovana kao nacija jos od X vijeka, a organizovana je kao drzava jos od VIIog.
J.E.B.O. im bugari EU Mamu. Kada su primili bagru neka ih i finasiraju. Cijeli balkan je mraka, od Hrvatske, preko BIH, Srbije, Rumunije, Bugarske, Makednije, Grcke, Albanije, Turske. Sve je to isti sund
EU investira tamo gdje dobija "return" na lovu...Show me the money!