Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obični plagijati i korisnici autotune-a,,,
Može ti se ne sviđati muzika ili žanr ali treba cijeniti svačiji trud. Momci barem rade nešto, i to uvijek mogu pozdraviti i podržati.
furaci klasicni...jala pogotovo...kakav pakt s djavolom pa sine ti ni ne znas sta je to. samo jedan "novi pokusaj" fazona da zavede ove klince od 15-17 godina da furaju taj stil i slusaju njegov auto-tune jecaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kockaste glave, k'o da ih je Beriz Kabilovic pravio.
Onaj sto ce zavrsit ko "jaran" mu Sena :D otpad iz Tuzle
Buba corelli prezivio abortus garant mu se keva udarala spidom po doojarama
Jadne ove maloljetnice sto se nadaju da ce im buba koralj vuci dandu iz pakaša!
Furačko smeće. Ovo oni papčići iz mašinske puste malo sebi prije škole da se nafuraju, da mogu bolje bit mangupi u tramvaju.
ma sve ok , respect ..podržavam i cijenim rad , ipak dečki nešto pokušavaju i to je za svaku pohvalu .. samo , čemu te dječije furke pakt s đavolom ovo ono ???? ko da vam je osamnaest a ne skoro trideset jbt ...
Kakvi debili boze sacuvaj.. Jednom se rode debili poput ova dvojica..
zadaća: http://youtu.be/FnHY5V-mf-4
Ma điberi obojica. Ne valjaju vragu. Žali Bože para za reklamu koju su vam platili. Samo ih ljudi fino popljuvali, što su i zaslužili.
ratatatatatata...Carol
Edo vam je bio i otac i ,..... vi niste reperi,vi ste skupina seljaka,al dobra vam je cajka...u sobi dva sa dva-žalosna vam majka....refrem vam malo pederski zvuči,zajebane face,nešto vas muči...Podigli ste kredit da snimite spot,obećali ste žirantima džek pot, a sada kada umire nada da prolazite dalje neprijatelj vam iskrene pozdrave šalje...uzmite taj kalibar 22,presudite sami sebi da ne hebem vas više ja :) u potpisu:propali reper :)
jao smeća šta je ovo xD
Sto su se upeli ovoliko, ko da ce se usrat.
Sramota za klix.ba dati promociju ovim likovima pored Sarajevskog hip-hop umjetnika Zlatana Haljovaca poznatijeg pod nadimkom Kontra...
Kontru koji je kopija Frenkie-ja i koji sam sebe uzdiže bez razloga?
Ma samo nek uvijek ono isto, Frenkie, Edo itd...cijenim sto je drugacije, bilo kopija ili ne, novo na nasoj sceni!
Prije sam gotivila obojicu, Jalu posebno. Ali, kada su poceli furat čisti trep, više ne. Kako god, sretan rad i mnogo sreće, ali ipak bilo bi bolje da se okrenu pravoj muzici- repu!
Pu$$y više lajkova o' mene, cc
Da se ne obazires ne bi ih ni spominjao, a ovakvi su uvijek u tom fazonu, da ih neko hejta hehe