Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji licemjeri, zlo mi je vise od njih i od njihove nasminkane drzavice..Pola Zagreba slusa narodnjake to je javna tajna..Nije Brena platila ljudima nego ce oni platit\' njoj da je cuju.... I ovi \'\'nezavisni dragovoljci hrvatski\'\'?? NDH? Nije moglo nezavisni hrvatski dragovoljci? I ispravnije i normalnije zvuci. Ja sam rodjena tamo al\' brate....
neznam da li će koncert osiguravati 2000 policajaca,možda i hoće,ali sam siguran da se vladajućoj stranci (X23) diže kosa na glavi od pomisli da će 20 000 ljudi prisustvovati na njenom koncertu,dok paralelno muku muče sa seljacima ( u tijeku je mala seljačka buna u hrvatskoj ). tako da očekujem još više reakcija na njen koncert kako bi se običnim ljudima skrenula pažnja sa puno većih problema nego što je njen koncert.
kako se zove grupa na fb koja broji toliko clanoca
Dino ne seri
Neka \"peva\" al i nek zna koliko je \"dobrodošla\"
De napravite grupe na Facebooku, bagro jedna idiotska
tresla se gora zapjevala brena
Pa ko ce platiti to silno obezbjedenje? Ko ce platiti polcajce? Trebalo bi njoj poslati racun?
Najbolje bi joj bilo da je Arkanovci cuvaju.....kao i u ratu. Ne?
e da nama oce biti ponovo rata pa da nas ovi ponovo je*u pa bi onda se upitao ko je zatucan ...
tresla se gora, rodio se mis
A nije im smetala kad se suncala na Hvaru i punila hrvatski budzet... Pih, koje licemjerje :S
Hajde pustite da i vama zapevam na kraju pesmu \" Yugoslovenka \",kao što sam i u Sarajevu. ha ha ha hhhaaaaaaaaa