Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast ovom covjeku ali nece se on svidjeti crvenom smecu kojeg je puno SA i TZ. Tom smecu pasu price o multi multi i zal za zlocincom Brozom. Pase im onako smece kao Ahmed Buric.Zato jos jednom bravo za Damira.
Prvo malo ispitajte ko je Graha tj Diplomatz pa onda serite po njemu. Dečko je pokupio više nagrada vani od Ajnštajna, napisao pozorišne muzike kilometar, piše knjige, piše muziku i i svakom od tih umjetničkih kategorija je tako daleko da je apsolutno normalno da naši indijanci to ne mogu shvatiti. Dok je npr \"celo selo šmrče belo\" i \"ti propadaš ti propadaš jer se drogiraš\" lako pamtljiv tekst i muzika koja odgovara većinskom mentalitetu. Kako upšte s čobanima razgovarati o Krleži????? E zato smo tu gdje jesmo i to što jesmo. A Graha će pičiti svoje sa nama ili bez nas. Bravo care... TCTZ
....nju bosnische kulutural revolusn, tacka ba !....xo-xo-xo, koj\' slus\'o slusace, ko nece i ne treba....no pasaran
Na primitivluk sa tih prostora sam navikao ali ovo je zaista bex premca
Da je Damir iz Sarajeva vjerovatno bi bio prisutniji u Bosni, ovako neka nama Deena, Lake, Erogenih Zona i sličnih mediokriteta!!
Fakat loša pitanja!
Ovo je tako losh intervju da je to nevjerovatno. Pokusavate da ga navedete da kaze to sto zelite i onda u naslovu citirate sebe, odnosno svoje pitanje i aludirate da je to njegov odgovor. Gori ste od Avaza... stvarno nevidjeno zutilo. Sto se tice Damira, to je covjek u konfliktu sa samim sobom. $ere po otporu, a ne nudi alternativu... lako je tako i to moze svako.
ubjedljivo najaci lik na sceni,pomiluj me lusiii
e moj Damire, nista novo, tipicno New Primitivs sranje, napravi ti sta sto ce te izbaciti iz te balkanse centrifuge i naciniti te svjetskim muzicarem. i brate kad progovoris, uprskas i ono sto si dobro uradio gitarom.
duza pitanja nego odgovori...
Mislim da nemaš pojma pored toga si zao i opranog mozga i svi normalni ljudi se slažu sa mnom.
Mislim da je htio reći da je komunizam sistem koji proizvodi ZLO, odnosno moralnu i materijalnu bijedu, i potpuno se slažem sa njim.
Savremena umjetnost.... Moderna.... Kao mali uvjek sam se čudio istoj i ništa mi nije bilo jasno..... Znak interpunkcije sadašnjosti (I uzvičnik i upitnik i tačka istovremeno) Kako se osjeća On kad ga pitaju zašto je toliko ljut ?
hahahaaa dobar je