Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E bas me zanima u sta li ce se uloziti ta sredstva, sigurno za gladne ljude
svakako ne bi imali nista ni da ucestvujemo
Živimo u ŠUPKU svijeta!
E jes\' bitno BiH-i hoćel\' k\' otići na eurosong il\' neće, svakako su išli samo radi reda i po ključu, i da guzica vidi puta....
ugledajte se malo http://www.facebook.com/pages/Zoster/327198670663909?ref=ts&fref=ts
SVAKA CAST
nešto najpametnije što su do sada napravili
da i citav svijet ce prihvatiti tvoju demagogiju.shvati da zivisna kostima drugih ljudi.zabij glavu u pijesam i crveni se .
Najpametnija odluka u posljednih dvadeset godina. Bravo. Ne vratili se nikad vise na ashik primitiva euroviziju.
Niđe veze takmičenje a i niđe veze država...
Sta ce nam onda ova sefica delegacije ako nemamo delegaciju ??? Jel to samo da bi Tihiceva rodbina imala gdje raditi ?? Ona sigurno uzima par milja KM na mjestu te sefice. Sto onaj BELMIN KARAMEHMEDOVIC de*ilcina ne otkupi prava za Premier ligu Engleske, da gledamo najvece derbije te lige i 3-4 utakmice za vikend ????? A ne da gledamo jednu subotom i to najgoru utakmicu iz svakog kola. FUJ ga*adi jedna. Ocekujem od novinara klix.ba, da u buducem periOdu pazljivo istraze gdje su se ulozile pare koje su trebale ici za Eurosong.
za ove budale što se raduju: u obrazloženju se kaže zbog \"finansijske krize i OPĆIH PRILIKA U REGIONU\" pametnom dosta.... KOSOVO za RS se mjenja idioti nepismeni..... nestaje vam država pod nosom a vi skačete od sreče.... kao kad vam je Miterana dovelo a vi francuske zastavice mahali a on zaustavio bombardovanje srpskih položaja...
Svaka cast, napokon nesto pametno u ovoj drzavi. Sve pohvale :)
Meni je zao :-( i ovako nas nigdje nema, a eurovision je bio mjesto gdje je nasa zastava cesto bila u top10, ako nista bar tu!!!!
Za vrijeme rata je Fazla otisao na Eurosong i sada ne mogu!?
Novac nije upitan, u pitanju su apetiti pojedinaca koji su navikli na ogromne zarade i honorare, da ne govorimo što na Eurosong ide svita kojoj je nedostatan cijeli avion, odsjeda se u najluksuznijim hotelima itd. Sada kad nema baš reklama i sponzora? Realni troškiovi mogu biti višestruko manji, i skromnije ići ali je vrlo VAŽNO UČESTVOVATI!
Putuj Europo, nemoj više čekati na nas!