Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo linka za naketu na esctoday.com na kojoj smo prvi haman 6 sedmica http://esctoday.com/news/read/13759
Најбоља песма!!!!! 12 points from Russia))) Сама буду на Евровизии в Москве и покричу за Боснию. Всем сердцем желаю Регине победы. All heart I wish Regina a victory.
do pobjede aBd,,,i eurovizije u sarajevu 2010.....
Vise mi se svidja MUTNA RIJEKA od atomskog sklonista...
pjesma je originalna samo na bosanskom
@zenica: Pa to i jeste najjadnije. Kompozitor, a ne zna postaviti intonaciju prema glasu pjevaca... Bolje bi im bilo da su matricu pustili. A pjevac ima odlican glas, nema sta.
Moze samo Davor da pjeva ... i dosta.
cuj gitarista promasio intonaciju,a on napis\'o i tekst i muziku ! lol
I da, ako ćemo iskreno, na ruskom je najbolja. :) Ebner bi trebao pjevati na ruskom. Čak je više u elementu nego na bosanskom.
Ovaj gitarista ne zna svirat. Zavrsena prica.
Glas za 11 Gitara -5
FUUUUUJ!!!
Ebnerov glas najveći je adut ove pjesme,
Svaka cast ako su prvi. Ne znam na kojem mjestu na esctoday.com su autori teksta nasli ovaj podatak. Bilo bi dobro da ima tacan link na tu anketu. Ja sam trazio po esctoday siteu i jedino sam nasao sedmicno takmicenje na forumu tj Big Poll gdje smo svake sedmice medju prvih pet, ali nisam vidio da smo bas prvi.
Da nije Ebnera, ništa ovo ne bi valjalo.