Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Corbanasick je bend, ovo ostalo su vježbači iz podrooma. A ovi što hejtaju, i treba da hejtaju, kad ih majka i otac nisu naučili ništa drugo/bolje. Marš kod Ace Fukaša na koncert, tamo vam je mjesto....
Ovaj muzicar je vjerovatno onaj koji nikad nece zasvirat a toga svjestan pa ko ono misli da ga ko sta pita :D
Ovaj Corbansick dere...a ovi samoproglašeni predvodnici ovog najnovijeg mini vala (hahahaa čuj mini val... dragi bože) i ovaj android....oni bi trebali u podrum još par godina pa onda eventualno na binu.
Lako je sviruckati bilo šta dok te SDP s.i.s.a hrani, muzika je samo paravan Kad Saša Matić bude organizovao koncert....Koševo će biti malo. Ljudima ne možeš prodati m.u.d.a pod bubrege, kvalitet je bio i ostao kvalitet a kojekakvi Andolčići to nikad neće biti džabe im sve klinke i transparenti stop cajkama hahahaha
Zar ovaj ČorbanSajko još postoji, pa hoćel ovi bendovi ikad vidjeti svijeta i neke scene?
HALOOOOO BH-muzicka sceno!!!!!!! Do kad ces prezivljavati na infuziji od šaćice grupa koje uz to sviraju independent-rock?????????????? Pitam se imali kod nas neki investitor u vidu nekog medija koji ce se pobrinuti za muzicku scenu raznolike zabavne muzike i podzati je a uzajamno imati profita od svega toga.Treba se uzajamno podrzati da bi se stvorila jedna respektabilna scena od koje ce svi profitirati.Haloooo Bojleriiii ubice nas turbofolkeri i pojam.BROBUDITE SEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!
Niđe vezzeeeeeee