Sretno Vukašine!
0
BiH večeras u Oslu u crvenom
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, majstore. Izvukao si vise od 100%. Pre svega, svaka ti cast sto si pokazao da si dovoljno jak da izdrzis neverovatan pritisak bosanske javnosti. Prava zvezda i profesionalac.
AAAAAAAAAAAAAAAJMO REPUBLIKO SRPSKA.
pjesma je užasna ali možda je vule izvuče
Vu--ka--si--ne posherem ti se na mikrofon kako mozes da pevas za agresora bre pasce na tebe anatema u naredni 150 godina.
Ispada večeras.
Sasvim dovoljno pažnje daješ Eurosongu dok znaš toliko o njemu.
hebo vas eurosong. Da ljudi u 2010g. pridaju toliko paznje jednoj takvoj gluposti tacno ne mogu da vjerujem. Glupe pjesme, anonimusi, kic, sund i ono dvoje naših krepotina sto ko ovo organizuju, dejan i maja, su garant idiotske manifestacije. Ko bira predstavnika? Ko su ti autoriteti da odaberu jednog intelektualnog ma.ssturb.atora, koji nije priznavao ovu zemlju do prije dva mjeseca, da mene za moje pare predstavlja? Ovo mi, poreski obveznici placamo, a nista nas se ne pita. Ja mu zelim da ne prodje u finale, nek vracaju guz.ooov.ve iz norveske, sto su manje gore manje ce potrosit. I nek ovo dvoje parazita, maja i dejan, ubuduce od svog cash-a organizuju evrovizije, pa nek odrede ko ce njih predstavljat. za mene vukasin ne postoji, prosjecno los pjevac koji je naporan i glup.
bar bih ima normalnog predstavnika. srbija salje nekog transexualca, a hrvatska part time lesbian trio
Srecno Vuki ! Predstavi se samo onako kako ti to umes, savrseno.Pozdravlja te Makedonija ...
SRETNO VUKASINE,DOBRA PJESMA!!! xD
Pa komotno se mozemo nadati plasmanu od 1. do 3. mjesta. Onaj pesko iz Srbije se nece ni plasirati u finale jer je pjesma stvorena za Gucu, a ne za Evroviziju.
šARANU I VUKAŠINU ČESTITKE ZA DOBRU PJESMU! A PAPKE KO ŠIŠA.. MADA MI JE NA OVOM SNIMKU, OZVUĆENJE OČAJNO! PUN MI JE KLINAC ZAVIJANJA HANKINOG I HARIJEVOG KUKU LELE LEJLA
NAJBOLJI EVROVIZIJSKI SAJT PO MENI htp://www.eurovisioncovers.co.uk
secas li se leeeeepi gromeeee......
UŽIVO SA ESC http://www.freegossip./gr