Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve najbolje Merlinu
Ta ce Merlin...ja mu kroz noge pjev\'o...
Pa komšije, kada ćete se bre više direktno više kvalifikovati na ovo? :) Mi se zezamo sa feminizovanim plavušanima i pesmama o životinjama pa opet pobedimo.
Crći će efendija ako ne bude bolji od Harija :) :) :)
divi mu vushugla bbbbbbabababababaaahahhaha
ja bi šansu i mogucnost, da se proslave, dao nekim novim likovima
dobro je puno dijasporskih zemalja
sve super, ali NE MOZES pobjeci!!!
priznajem ne pratim fudbam, ne kadim se po kladionicama i prosto me to ne zanima. zasto to pisem, zato sto kao neko koga ne interesuje najvaznija sporedna stvar na svijetu, uopste, kazem, uopste, ne citam, ne komentiram i ne pratim vijesti i stranice koje se ticu fudbalske tematike. prosto me to ne interesuje i ne znam imena fudbalera i ne interesuje me. Zato me fasiciniraju stotine drugih kojih ne inetersuje uopste eurosong, a stalno su ispod tih vijesti. i ponavljali kako ih to ne zanima. Ja NIKAD ne napisah ispod vijesti o fudbali, kakva je to budalastina...sta me briga, ne citam to. pa idite na fudbal, NE CITAJTE EUROSONG VIJESTI, IGNORISITE isto kao sto ja ignorisem svjetska prvenstva i pojma nemam kad su i gdje...svako u svom dvoristu i svi sretni.
Samo da ne pijeva na engleski i bice sve u redu, uostalom nek\' uzme neku svoju staru pijesmu citava regija ce nam dati 12 poena
i sad slijedi cetiri mjeseca medijskog silovanaj o evrosongu.:ppp
masonac, commi, tito su srbi, otkriveno putem backdoor rootkit na sax serveru :) prijatno.
zar ovaj filozof i pijeva ?
Možda nemamo zatvor za Kriminalce, al šta nas briga zato svake godine idemo na Eurosong Sad kliknite da vam se ne svidja al tako nam je
@ASA Pa nisu ni Azerbejdzan i Armenija u Evropi pa se opet takmice. Pravo na takmicenje ima svaka zemlja koja se nalazi u EBU (European Broadcast Union), tako da te zemlje imaju pravo nastupa bez obzira sto geografski pripadaju Aziji. Merlinu sve najbolje, nadam se da ce pjesma biti dobra.
\"BiH drugom polufinalu Eurosonga 2011.\" Zar ne bi trebalo da stoji: \"BiH U drugom polufinalu Eurosonga 2011.\"