Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHHA jarane glup siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Svake godine smo mi favoriti drugovi moji. Mi smo favoriti i za ulazak u EU, i za ulazak u NATO, mi smo favoriti i za odlazak na SP u Africi, favoriti za osvajanje EP, favoriti za... E pa ja necu vise da budem favorit :P
loodilo!!!!! ha vazda oplacem od ovih komentara......hahhahahhahahhahha:))))))
pa zar ovaj kretenizam neko gleda? otkaciti ovo i ne trositi bez veze lovu. uvijek pobjedjuju rusi i sateliti, tipa srbija. inace na zapadu ovo gleda citava cetiri covjeka.
Gledam sada ovu emisiju i vidim Putina kako nešto obilazi, a potom i nekog tehničara kako govori o hiljadama uključenih u projekat Evrovizije i odmah me baca misao da mi zadugo nećemo moći na ovome pobijediti. Još uvijek smo suviše mali.
Pa kad podjes na more ides sa radosnim mislima da ces umociti i povaljati ne samo jednu Cehinju vec njih osam. Sad hioces ili neces to je drugo pitanje. Ti bi bogami kreno na more a nebi se psihicki ni pripremio za Cehinje... e da znas onda da ces umochiti.
HAHAHAHAHAHAHAHA, jesuli spremili Zetru za organizaciju ESONGA... Gledali ko ovo KINO...
Samo da Davoru ne vrisnu tole u po nastupa koliko se nateže-rasteže-proteže :))
Dobro bi se mi plasirali da idemo abecednim redom. :D
VIDI IH KO PUTINOVI PIONIRI
Vidi proletera, Nego sta nego smo favoriti, rodila ih majka. Odoh sada da povratim...
nadimak jesi kloc pa imas gore na pocetku evrovizijskog portala esctoday.com problem citati
Mogli ste ostaviti link na tu web-stranicu.
ahahahahaaha ludih komentara xD
PA O TOME TI GOVORIM SVAKE GODINE FAVORITI I NIKAD NISTA TO TI JE ISTO KAD DOCES S MORA I KAZEZ UMALO DA GA UMOCIM NEKOJ CEHINJI. ILI GA UMOCIS ILI NE