Najviše pregleda u jednom danu
24
Bieberov spot za pjesmu "Boyfriend" oborio rekord
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
g l u p a d e b i l n a (facebook) djeca
ne daj se bibere, udruzenje ribara FBiH je uz tebe
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH gle slucajnosti da justin pjeva pjesmu \"boyfriend\" HAHHAHAHA
justin bieber eats poop.
niko nije ljubomoran nego nam je dosta ovih posranih pjesama po youtube a mislis da njega zanima sto ga ti obozavas i lijepis njegove slike po zidu hahahaahahahahahh
Balavac
prvo, nije on ying yang twins pa da mu valja ovaj whisper fazon...a drugo nije ni cudo sto se djeca 15-16 godina prc.e, kad gledaju vako spot na sta ce drugo kontat.... \"since we all came from a woman Got our name from a woman and our game from a woman I wonder why we take from our women Why we rape our women, do we hate our women? I think it\'s time to kill for our women Time to heal our women, be real to our women\" Tupac :)
LJUBOMORA- dotukla mnoge ljude pa i bosance...GO BIEBER...i samo da vam kazem da njega JAAAAKKOOOOO interesuju ti vasi bolesni komentari...on sad uziva u milionima...a vi samo u komentarima hahahahahhaa
Ja fkt ne kontam šta vas toliko nervira kod tog djeteta. Ok, ne slušam ni ja ta sranja, i nervira me njegov glas. Ali to se jednostavno izbjegne, kao što izbjegnem i mnoge druge. Ali su mi gori komentari na youtubu o njemu, ispod pravo dobrih pjesama. Ne kontam koji problem imate.
Hah on da se posere nasred autoputa vi bi rekli oborio rekord u kenjanju, nadji te talenta iz BIH pa pisite , pustite se ovih morona od amera. KOKAD JE SVE VIŠE DJECE NA INTERNETU.
http://j.gs/1663782/jordancarverbigboobs ovo je reci zena za sva vremena :)
Jos jedna tuzna vijest za ljubitelje muzike, Justin Bieber jutros pronadjen ŽIV u svom stanu :((
Moj Edheme na sta ti mali izadje
Beiber (Bajber) ??? ili Bieber??
Inace Bibke nije p.eder, pardon, gay, ovo se on fura na Deen-a...
samo sam svratio da kazem da odoh povracat, cujemo se poslije