Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dejan i maja jos ne znaju hoce li 'laditi guzove po svijetu o trosku drzave . izgleda da ostaju " smrditi " po rtv domu ne radeci nista produktivno ko i inace .
Fali para za plate.I nefalilo sta je sljama pozaposljavano.Je li vas je stid kakav program emitujete?Nije sve u plati jadovi.
Kakve smo fajde imali do sada sto smo ucestvovali? Bolje je da te pare u nesto korisnije ulozimo.
Hoće li biti prenos u HD-u? Tkute im ćimspr.
Kukate, plaćete, cvilite od 1995 godine da nemate para, kako vas nije sramota pominjati Eurosong. Ova zemlja ne treba da gubi vrijeme i novac na gluposti ala ,,Eurosong,, jer ovakve manifestacije su rezervisane za zemlje u kojima penzioneri ne umiru od bijede i glasi i za zemlje u kojima ljudi ne jedu iz kontejnera. Ovo mi liči na onu staru ,, koza krepaje a rep diže,,.
Neinteresuje njih eurosong,nego pare od sponzora za plate.To njih samo interesuje,PLATE!
Možete nam pustiti reprizu od prije 3 godine. Niko ne bi skonto. A pare se uštede, ha ja. Samo molim ne isti dan kad je Viza ili Vila Marija, zaboliće me oči.
a inspiracije, i vaka i nake, na svakom ćošku :)
sto ce nam eurosong kad cemo ici na turkoviziju:-)?dupli trosak ili da samo guzica vidi puta:-D?
ако оду, имаће прилику да виде кенгуре и коале,...благо њима
Aha u zooloskom u Austriji.
...pogledam vas jednom godišnje, a pretplatu vam plaćam kroz neki račun...ćetnik pravi, ocam...
znaju li kad ce poslati racun za kvazi-pretplatu?
po mom misljenju to je firma u kojoj je zaposlen najneskolovaniji i najnestrucniji kadar iz svoje oblasti. neki doticu i margine nepismenosti. za korumpiranost sigurno oimaju neki kurs, đeš u bosni firmu bez korumpiranog kadra