Opuštanje pred veliko finale
0
Bh. tim Eurosonga uživao u Bakuu na ručku
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova preko puta Envere S. mozda jest dizajnerica al\' je papanka na kvadrat, ruča sa šeširom na glavi.
E pa nikada mi nije bilo jasno zasto sesir i naocale u zatvorenom prostoru.. Zastoooo? :((
-Ko vas finansira sh.u.p.c.i.
pa ja nek ste se vi najeli, a sto mi 18. to je manje važno :P
ma ja boli njih K**** za eurosong bitan je provod....
Halo, papak, što se pališ!? A odakle ti znaš kakvo je Sarajevo prije bilo!? Nisi mu ni prismrdio do skoro, trebaš zato Karadžiću i Mladiću spomenik da dižeš - da nije njih ni tebe ne bi bilo ovdje! Taman tako, za ovih 10 godina ste puno postigli, da njih dvojice nije bilo ne biste vi dalje od svog sela odmakli. Zato šuti i viči \"šućur\", ljubi Sarajlije u dupe i poklopi se ušima. Nemaš ti pojma kakve su i ko su prave Sarajlije, jer ovih 2% što nas je ostalo ovdje nije dovoljno da spoznaš mentalitet \"od Vratnika, oko Čaršije i malo oko M. Dvora i Skenderije\", kako sam kažeš - tu gdje ste se i najviše koncentrisali - jer vama je crnjak živjeti dalje od Grbavice. Vama je Mojmilo, Ali-pašino, Dobrinja daleko... vi se svi u strogi centar koncentrišete - da ne bude da ste džaba utekli sa sela - morate u samom srcu grada da budete, tamo gdje \"gori ona golema guma\"! Da vidi rodbina đe ste šljegli i da ste se fino uhljebili! :)))
necu vise nikada platiti pretplatu za tv...da se ovakvi mamlazi vucaraju po svijetu bez veze...naravno nista nece osvojiti, mozda opet \"famozno\" i \"uspjesno\" 10 mjesto-:) uzas
zato ti samo sjedis pred kompom i cekas kad ce koji clanak izaci da blatis doslje, ee moj jado, ljubomorni ste sto su doslji za 10 godina zivota u sarajevu vise postigli nego vi za 4 generacije. A ako cemo o bontonu sarajevo nije bilo nista bolje ni prije rata, i sarajevo je samo Vratnik malo Bistrika i ono oko Baščaršije, ostalo su sve doslji.
ovo smo im mi omogucili placajuci rtv pretplatu
zelim im pobjedu veceras
hljeba i igara...samo je to bitno u ovoj zemlji..
ma to otislo tamo malo na provod kakav eurosnog kakvi bakraci..!!!1
Vidi envere voditeljice ---acice.... Bemje ti alija familiju...
de malo prelistaj bonton, fali ti malo covjek je u pravu
Samo vi \"ručkajte\" i uživajte u lagodnim životima koje ste naslijedili od svojih majki i očeva. Da je u BiH sve po zaslugama, sigurno ne bi gledali ovu ekipu kako objeduje, nego ljude koji su zaslužili svojim radom da predstavljaju BiH. 100% sam sigurna da nećemo biti u prvih 10. Kada se završi takmičenje pročitajte ovo još jednom i biti će vam malo jasnije.
sipu ga loma papak
Jedu, provode se i ucestvuju u diktatorskoj drzavi (koja masovno krsi ljudska prava) na (anti)festivalu lakih muzickih nota, sve na racun pretplatnika.