Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav turbo folk pa sinan sakic je mila majka kakav je ovo sund
pola marke svira satro obisli evropu turneje svirke a nemaju para licemjerniji su od svakog politicara a lazu 3 puta vise od bilo kojeg politicara \"primjer kako sit gladnom ne vjeruje a gladan sitom apsolutno\" ne kazem da trebaju biti sirotinja ali nek ne lazu ipak nisu svi bas toliko glupi kolko oni misle
koji su ovo ublehaši, klasičan dokaz da nama i govno možeš prodati ako ga kolko tolko upakuješ i reklamiraš na tv-u i u dnevnom avazu... pjevaju protiv vlade a od njih pokupiše sve donacije predviđene za razvoj muzičke scene, fuj gadovi nezasiti!
pola ih cak nema ni tatu :)
hahahah kakvi ba tatini sinovi jado? znam momke,nemaju za kiflu
zna li iko kolika je cijena karte? pozzz
slazem se sa Avagonom :)
Bend koji se citav dan vrti na Kalmanu, cija je stvarka Tatin Sin hit po turbofolk lokalima... a sto je najtuznije bend je sacinjen od klasicnih tatinih sinova. Kazu da umjetnost nekog vremena ipak najrealnije govori o tom periodu, sto je opet tacno jer je DK olicenje i preformans licemjerja i lazi koje je zahvatilo ovo drustvo. Smrt plagijatorima, sloboda umjetnicima!
vratice se Walter...
pipo stara ti jutros nije popusila k u r a c pa si malo nervozan ? a ?
Cuvajte se momci pitarcica sa hadisona, kako su bambuca idemo nigdje huligani ostali bez utakmice preko ljeta ,nagonsku-huligansku potrebu za razvaljivanjem mogu poceti izrazavati prema svakom i svacemu... OPREZ PITARCICI BIJESNE...PELICUJTE IH!!!
joj da si mi malo bliže..prošo bi ko dubioza ne Exitu
vidi ovog indijanca @MetallicaTeš... Hoces jos da skinemo za tebe sa rapidshare i zavrtimo ?!! Halo bilmezu, nisu na formu, nego na dijelu SA-X gdje se pisu komentari. Sabires kruske i jabuke.
Ovde je najbitnije ko se kako zove, sramota da buducnost takvu djetetu mi kroje
Vidi vidi vidi kako makinje se voze kako budžeti se trose KAKVE SPODOBE NAS VODE VIDI KOGA BIRAS NA STA GLASOVI SE SVODE