Uspjela proći dalje
110

Bh. pjevačica Đula Drini o glasanju žirija u "Zvezdama Granda": Tresla sam se od glave do pete

I. S.
Foto: Grand
Foto: Grand
Bh. pjevačica Đula Drini je među favoritima za pobjedu u "Zvezdama Granda". Progovorila je o tremi koju je dobila tokom posljednjeg nastupa.

Proteklog vikenda je bila u duelu sa Melisom Zijadić. Glasanje žirija je bilo neizvjesno. Saša Popović je na kraju odlučio da Đula ide dalje.

"Mnogo sam se uplašila. Tresla sam se od glave do pete. Sve su mi se dlake podigle, tako da ne znam ni sama kako se sada osjećam, ali sam presretna što sam prošla i želim puno sreće Melisi u baražu", rekla je za Grand.

Dalje je otkrila kako se osjeća kad joj žiri ovog muzičkog takmičenja uputi kritike.

"Osjećaj je predivan kad te hvale, mada ja iskreno volim i kada dobijem neku kritiku, jer to gledam kao konstruktivnu kritiku i nešto što ću popraviti sljedeći put. Naprimjer, ja popravim to sljedeći put, a nešto drugo pokvarim pa imaju razloga da mi daju još kritika", rekla je.

Prije posljednjeg nastupa je dobila nekoliko savjeta koje je uvažila, a trud se isplatio.

"Da, skrenuli su mi pažnju na probi i takmičari i Saša Popović mi je rekao da ubacim više emocija, tako da sam sad maksimalno dala emociju. Sa Bosancem sam radila prije dva dana, imali smo probu. Ako ima nekih greškica tokom probe, ostanem kod njega tri - četiri sata, a ako nema, kaže: 'Sve je okej, ponovi još jednom da potvrdiš'", ispričala je