Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam Tomo. Imam 10 godina. Veliki sam obožavatelj pjevačice Severine. Volim njene pjesme "Trava zelena", "Moja stvar" i najdraža "Ante". Skupljam sve njene stvari (značke, postere, cd-eove). Skinuo sam ovaj najnoviji spot sa interneta. Jel' mi može netko reči što je ono bijelo što onom stričeku na kraju spota ispadne po Severininom nosu i glavi?
Cuo sam da je sad u subotu neka Eurovizija... Ko igra?
ja bih joj volio svrsiti u usta pa da je cujem onda kako pjeva
Tinka voli analni sex, zato je i ja volim.
U svakom slucaju Tinka bi trebala ici ove godine. Ne sumnjam da joj je pjesma do jaja i ona ce to sjajno uraditi.
slazem se da je tinka najbolji izbor ove godine!!!!!!!!
Kakav ba Igor onaj glavonja nema sanse. TINKA MORA POBJEDITI OVAJ PUT JER JE JEDINA DOKAZALA DA IMA SVE PA I VISE STO JEDAN SVJETSKI ZABAVLJAC TREBA DA IMA!!!!!! Navijam za nju samo tako, ima da sve telefonske pozive potrosim na nju! Pa ne saljemo u svijet da nas predstavlja majmun koji na sceni ne radi ama bas nista niti zraci ikome. I Tinka je srpkinja i svim silama se trebamo truditi da joj omogucimo pobjedu jer je Sarajka, a vala bolja je i od Nine,Deena,Maje i Mije zajedno. Hocu da me ona sutra predstavlja u svijetu!
Sanela, jos uvijek te volim
bling-bling vos-vos
ma dobro,nek se prne ponekad
Ma nije vazno ko ce pobijediti, Zato Vesna Andreeeeee Zaimovic vodi svoju raju po Evropi i zajebava se na nas racun. Garant niko od ucesnika BH konvoja u Istanbulu ni pretplatu ne placa! Treba one revizore sto su radili reviziju BH institucija poslati na BHT
ja sto seru ovi u bh songu, pa i ptice na grani znaju kako se vrsi odabir takmicara, nacionalni kljuc je presudan. evo da se kladimo da ce biti srbin ove godine. mislim onaj iz doboja celavi, na njega je red. i dokle ce ona zaimovicka biti glavna, pa nije bh eurosong privatna firma kao sff (bravo maaaaaaaaaaaajstore purivatra emire)